Cum poți obține un machiaj de efect pentru Valentine’s Day

Se apropie Valentine’s Day, deja știi ce ținută ai ales să porți, te-ai gândit și la o coafură potrivită, însă ce faci cu machiajul? Dacă ți-ai petrecut ultimele zile încercând să găsești inspirația potrivită pentru machiajul de Valentine’s Day, să știi că situația nu este atât de complicată pe cât pare.

Machiajul perfect ar trebui să îți sublinieze trăsăturile și are la bază un ten îngrijit. Pentru acest pas, încearcă să ai grijă de tenul tău, folosind produse destinate nevoilor sale. Abia apoi, poți trece mai departe.

Pentru un plus de luminozitate, poți aplica iluminator lichid pe toată suprafața tenului, evitând zonele cu mici imperfecțiuni. Iluminatorul lichid se poate amesteca și în fondul de ten, trebuie doar să ai grijă la cantitatea de produs folosită.

Multe persoane consideră că blush-ul nu este un produs necesar atunci când vorbim despre machiaj. Însă dacă este aplicat corect, acesta poate să adauge un plus de culoare și luminozitate tenului tău, întregind astfel tot machiajul.

TIPS:

Dacă ai tenul deschis la culoare, orientează-te spre nuanțe de roz pal sau corai, iar dacă tenul tău este ușor bronzat, poți opta pentru un blush în nuanțe calde de maro sau piersică.

 

Buzele roșii & eyelinerul nu se vor demoda niciodată, așa că poți opta pentru un machiaj simplu și de efect care te va scoate din anonimat. Pentru o privire de felină, încearcă să folosești un eyeliner rezistent în combinație cu o mascara ce conferă atât alungire, cât și volum genelor.

Știm cu toții că buzele roșii sunt cele mai pretențioase, dar în același timp sunt și cea mai potrivită variantă pentru Valentine’s Day. Pentru un contur perfect, îți recomand să folosești un creion de buze cremos și un ruj roșu – ambele în aceeași nuanță.

Texturile glossy sunt în trend anul acesta și țin să îți spun că nimic nu arată mai bine decât un strat subțire de gloss, aplicat peste un ruj într-o nuanță intensă de roșu.

Gata! Nu a fost deloc complicat, nu-i așa?

Text de Maria Ștefan (beauty editor Alistmagazine.ro)