Cum poți obține sprâncene wild, dar stilizate

Le-am văzut mai întâi la Cara Delavingne, în toate prezentările de pe podium, dar și în editoriale: deja nu mai este o noutate faptul că se poartă sprâncenele wild în detrimentul celor subțiri și foarte pline.

Atenție însă! Wild nu înseamnă neîngrijite. Iată sugestiile noastre!

Pentru a obține acest efect, este de preferat să renunți la gelul de sprâncene, pentru că are un finish mult prea dur. Cel mai râvnit look în 2018 este cel natural, atât în privința sprâncenelor, cât și atunci când vorbim despre machiaj în general, iar pentru a obține acest effect, avem nevoie de produse în texturi cât mai lejere și ușor de aplicat.

De când am adoptat acest trend, am încercat diverse texturi pană să ajung la două produse pe care nu credeam că o să le folosesc vreodată atât de des: creionul de sprâncene și mascara transparentă.

Pașii sunt simpli:

  1. Periază-ți sprâncenele în sensul lor de creștere și încearcă să le orientezi ascendent.
  2. Conturează forma dorită, începând de la baza sprâncenelor și ai grijă ca partea superioară să fie cât mai puțin definită.
  3. Desenează fire de păr cu mișcări scurte și precise. Forma pe care o dorești pentru acest look nu este una arcuită, ci mai degrabă o formă dreaptă, așa că umple cu grijă spațiul gol care se formează acolo unde sprânceana se arcuiește
  4. Periază-ți din nou sprâncenele, mai ales în extremitățile din interior, apoi folosește o mascara transparentă pentru fixarea lor & you’re done.

Dacă te numeri printre norocoasele mulțumite de aspectul sprâncenelor lor, poți să renunți la creion și să folosești doar o mascara transparentă pentru a le fixa.

  1. Creion pentru sprâncene L’Oreal Brow Artist Xpert

2.Mascara transparent pentru sprâncene NYX Control Freak Eyebrow Gel

Text de Maria Ștefan (beauty editor Alistmagazine.ro)