Cum poți include piesele din colecția Kenzo X H&M în ținute de zi cu zi

untitled-1_0000_group-5

Piesele din colecţia Kenzo X H&M pe care toată lumea o aşteaptă cu nerăbdare (şi care va ajunge în magazine şi online în data de 3 noiembrie) pot părea, la prima vedere, o provocare în ceea ce priveşte integrarea lor în ţinute de zi cu zi. Stylingul din campanii, în care piesele (oricum spectaculoase pe cont propriu) sunt alăturate în cadrul aceleiaşi ţinute, creează lookuri wild şi de impact maxim, însă nu tocmai purtabile (ai toată admiraţia noastră dacă aduni totuşi îndrăzneala să porţi un outfit Kenzo X H&M din cap până-n picioare!).

Dacă eşti uşor în ceaţă legat de cum ai putea să integrezi nişte piese atât de colorate şi spectaculoase în garderoba de zi cu zi, îţi venim în ajutor cu câteva sugestii – am ales câteva dintre produsele noastre favorite din colecţie şi le-am mixat cu diverse alte haine şi accesorii pentru a compune look-uri extrem de uşor de purtat.

Una dintre cele mai vânate piese din colecţie va fi cu siguranţă rochia de mai sus. A creat buzz încă de acum câteva luni, când a fost purtată de Jessica Alba, şi, în plus, precis va fi pe wishlist-ul multor persoane din simplul fapt că are o croială care avantajează orice tip de siluetă.

Lasă imprimeul încărcat al rochiei să iasă în evidenţă alăturând piese fără print. O pereche de botine din piele lăcuită şi o pereche de brăţări din plastic glossy vor crea un contrast de texturi extrem de interesant prin alăturarea cu rochia din material fluid. Pentru a completa imaginea cu tentă retro a ţinutei, adaugă o geantă dreptunghiulară şi o pălărie cloș reinterpretată.

SHOP THIS LOOK:

untitled-1_0001_group-4

Ce te faci dacă eşti adepta unui stil ultra-minimalist, dar totuşi nu vrei să ratezi frenezia noii colaborări H&M? Orientează-te către accesorii! Eşarfa cu animal print fuchsia este o pată de culoare discretă care acompaniază perfect o ţinută all black, după cum poţi observa mai sus. De asemenea, poţi opta pentru mănuşile lungi imprimate cu numele brandului, ori pentru bijuteriile din plastic.

SHOP THIS LOOK:

untitled-1_0003_group-2

Din garderoba de toamnă/iarnă, nu îţi poate lipsi un top turtleneck. Negrul este o opţiune clasică şi atemporală, dar eu îţi propun să fii out of the box şi să îl încerci pe acesta. Nu te lasă intimidată de imprimeul zebră albastru/negru. Poartă-l cu o fustă scurtă plisată (introdus în talie) şi cu o pereche de cizme peste genunchi (îţi propun variante în nuanţe de negru, pentru a nu distrage atenţia de la printul interesant al topului). Adu o pată de culoare cu ajutorul accesoriilor: bijuterii argintii şi o poşetă bordeaux.

SHOP THIS LOOK:

untitled-1_0002_group-3

Printre piesele mele favorite din această colecţie sunt cizmele din piele cu talpă în nuanţă neon (cele din colecţia feminină au talpă oranj, însă şi cele cu talpă verde neon din colecţia masculină arată senzaţional!). Sunt printre puţinele elemente fără print din colecţie, aşa că poţi profita, asortându-le cu haine şi accesorii colorate, pentru un look vesel şi fresh. Eu le-aş purta cu o rochie-trening, un rucsac, ochelari de soare cu lentile colorate şi câteva bijuterii minimaliste.

SHOP THIS LOOK:

untitled-1_0004_group-1

Am o presimţire că acest pulovăr se va epuiza extrem de rapid, aşa că dacă ţi-l doreşti, ar fi bine să fii pe fază. Îl poţi asorta unor jeanşi clasici, negri, cu talie înaltă, şi unor ghete army fără prea multe detalii. Completează aerul sporty & cozy cu o căciulă din lână şi un rucsac din piele întoarsă. Ca un bonus, aş adăuga un element discret care să omagieze laitmotivul colecţiei – referinţele la animale exotice din junglă – via unui inel simpatic în forma unui elefant.

SHOP THIS LOOK: