Cum porți trendul carourilor colorate toamna aceasta

versace

Carourile colorate sunt un trend major al acestei toamne, asta înseamnă că poți investi încă de pe-acum în piese pe care să le porți în sezonul următor.

Vom face în continuare un tur al podiumurilor sezonului și vom extrage exact acele look-uri definitorii care-ți vor ușura task-ul de-a compune outfituri jonglând cu această tendință, cu tot cu propuneri de styling și tips-uri de bună purtare.

Marc Jacobs

Asociază-le astfel încât să obții siluete cu alură 80’s. Asta înseamnă că ținuta ia proporții în partea de sus, fie că te folosești de cămăși ori de jachete cu umeri supradimensionați, talia este marcată, iar în partea de jos, poți miza pe lungimi midi, cu rochii și fuste care urmăresc linia corpului ori sunt ceva mai largi – sau chiat cu pantaloni țigaretă și pantofi cu vârf ascuțit.

marc jacobs

Versace

Mixează-le cu alte piese cu carouri colorate, dar care au dimensiuni și texturi diferite pentru a obține un joc optic așa cum propune Versace pentru acest sezon.

versace

Matthew Adams Dolan

Rochiile în carouri pe care le ai din sezoanele trecute pot fi reinvitate în garderoba acestui sezon dacă le porți alături de blazere cool din denim ori din piele velur pentru un look pur punk.

matthew adams dolan

Zimmermann

La Zimmermann am văzut total look-uri în carouri. De aici te poți inspira și poți prinde curaj dacă intenționezi să alergi varianta full plaid.

zimmermann

Michael Kors

Poți asocia mai multe tipuri de imprimeuri alături de piesele în carouri – de la cele florale, animal print și chiar camuflaj –, show-ul Michael Kors pentru acest sezon e cât se poate de explicit în direcția asta.

michael kors

Foto: hepta.ro