Cum porți piesele neon în această toamnă

neon

Probabil deja ai observat în magazine și pe feed-urile de Instagram și Facebook că au început să apară ici-colo it girls îmbrăcate în piese neon (vezi Bella Hadid, Gigi Hadid, Kendall Jenner etc.). Se-ntâmplă asta pentru că podiumurile au hotărât că e cool să te focusezi pe culorile fluorescente în această toamnă. Ți se pare prea mult? Există însă și varianta ceva mai discretă, cu accente neon, pentru cei care nu vor să meargă până la capăt cu această tendință. 

Cum porți piesele din neon?

Accente: Dacă îți dorești să inserezi în ținute accente neon, fără să te dedici prea tare trendului, folosește-te de accesorii. Poartă o borsetă verde, roz ori galben fosforescent cu un costum supradimensionat, negru, spre exemplu. Tenișii, un scrunchie roz neon sunt alte găselniță care-ți vor face outfiturile să arate cool. Asociază o maletă verde fosforescent cu un sarafan ori o fustă cu talie înaltă în carouri sau cu o pereche de pantaloni din piele lăcuită pentru un look ceva mai futurist.

accente neon

Total look: Dacă alegi să îmbrățișezi cum se cuvine această tendință, alege un costum sau, poți merge mai departe de atât, cu un ansamblu – un deux-pieces într-o nuanță neon, ciorapi și pantofi în aceeași nuanță.

Haider Ackermann

Neon pe podiumuri

Catwalkurile sezonului au propus neonul în fel și chip, de la pulovere tricotate la rochii sofisticate și sportswear. L-am văzut la Kenzo, Ulla Johnson, Brandon Maxwell, Fenty Puma by Rihanna, Prabal Gurung, Tory Burch, Valentino, Prada, Haider Ackermann ș.a. propus în variantă full color, fie că vorbim despre costume, rochii sau diverse combo-uri, iar la Balmain, Marni, Moschino Delpozo, am văzut piese neon integrate în ținute cu alte piese neon ori cu piese închise la culoare, contrastante.

oescar de la renta oscar de la renta prada balmain

Neon în street style

„Pe stradă“ l-am văzut sub formă de total look-uri, varianta bold a cestui trend, pe care deja au îmbrățișat-o deja și câteva vedete (vezi Blake Lively, Sarah Paulson, la premiera Ocean’s 8 etc.), dar și integrat în ținute „pe bucăți“, cum au făcut-o deja fashionistele pentru Săptămânile Modei.

neon street style neon street style neon street style blake lively

Foto: hepta.ro