Cum porți fusta midi toamna aceasta

fusta midi

Toamna aceasta, dacă nu ai început deja, îți propunem să incluzi în outfituri fusta midi. Poate funcționa bine în cam orice tip de ținută – minimalistă, office, casual ori cu influențe retro etc. Poart-o cu un pulover din cașmir lung sau unul larg și scurt, cu sacou supradimensionat ori cu unul cu croi masculin, cu cămăși și malete.

Mai jos, am selectat câteva ținute de street style pe care le poți folosi ca referințe atunci când îți compui un outfit având ca piesă centrală fusta plisate, și îți dăm și câteva ponturi

Cu sacou

E vremea perfectă pentru acest mix, alege un sacou cu croi clean și asociază-l cu o rochie într-o nuanță ternă, poate fi și albă ori neagră și păstrează schema cromatică în rest. Vei obține un outfit sofisticat numai bun de integrat în rulajul ținutelor versatile de toamnă.

fusta midi

Cu pulover

Puloverul, vrei-nu-vrei, o să se regăsească în garderoba ta în acest sezon, așa că de ce să nu-l porți și cu o fustă midi? Alege o fustă din tartan ori una dintr-o stofă tare dacă alegi un pulover slim fit.

fusta midi

Peste pantaloni

Dacă ai o fustă midi dintr-un material transparent, o poți integra întrun outfit dintr-un registru opus, ca în exemplul de mai jos, unde fusta de inspirație romantică și pantalonii din piele se completează cât se poate de armonios.

Peste pantaloni Dacă ai o fustă midi dintr-un material transparent, o poți integra întrun outfit dintr-un registru opus, ca în exemplul de mai jos, unde fusta de inspirație romantică și pantalonii din piele se completează cât se poate de armonios.

Cu cizme

Cea mai bună variantă de a purta fusta midi e în asociere cu cizmele sau cu o preche de botine ori ciocate ceva mai lungi.

fusta midi

Cu jachetă bomber

Jacheta bomber își trăiește vârsta a doua pe lista tendințelor, deci încă o mai poți purta, iar fusta midi e una dintre acele piese care te vor ajuta să-i dai un aer foarte actual.

fusta midi

Cu pulover supradimensionat

Știi deja că puloverele supradimensionate sunt la mare căutare de câteva sezoane încoace și cel mai probabil ai o mică colecție strânsă încă de anul trecut. Iar dacă până acum i-ai purtat cu jeanși, îți sugerăm să le dai o șansă și fustelor midi.

fusta midi

Cu o jachetă supradimensionată

Ca să obții o siluetă actuală, asociază fustă midi cu o jachetă supradimensionată cu umeri accentuați.

fusta midi

Foto: hepta.ro