Cum poartă Jeanne Damas tricoul statement în 3 feluri

Probabil o știi deja pe faimoasa Jeanne Damas, blogger și, mai nou, designer de modă, care a fost adesea apreciată de lumea modei pentru stilul său chic franțuzesc, atât în Franța cât și în restul lumii. O combinație între Brigitte Bardot și Jane Birkin, Damas insuflă acel je ne sais quoi parizian atât prin stilul său vestimentar, cât și prin atitudinea nonșalantă pe care o afișează în orice ipostază.

Odată cu lansarea primei sale colecții de haine, numită Rouje, Jeanne și-a transpus personalitatea unică în fiecare detaliu, totul fiind un mix între o sofisticare sobră și senzualitate asumată. Cele mai iconice piese franțuzești, de la cămăși, fuste-mini, pantaloni evazați sau rochii cu imprimeuri florale sunt disponibile pe site, și rezultatul muncii unei mulțimi de oameni, gesturi sau emoții care au inspirat-o pe Jeanne în fiecare creație.

-> LE SUD ☀️😎📷 @rouje #roujesummer17 #selfietoilettestgv

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

„Mi-am dorit să mă reunesc cu toți prietenii mei talentați și să ne creăm propriul univers unde putem fi creativi și putem crea împreună piese pe care să le purtăm cu plăcere.” Să alegi o singură piesă din toată colecția nu e ușor, însă pentru Damas, piesa statement a momentului este tricoul Louis, inscripționat „Les Filles en Rouje PARIS” pentru că da, un tricou cu guler rotund este cea mai basic piesă vestimentară. Mai ales pentru un french icon ca ea.

Iar Jeanne știe să poarte o piesă considerată comună în orice fel, și demonstrează că nu trebuie să deținem cât mai multe haine, ci doar să știm să le purtăm și accesorizăm corect. Iată aici cum a ales ea să poarte tricoul Louis în 3 feluri diferite, toate la fel de chic și de trendy.

La birou 

Tricoul statement, blugi semi-evazați, 3/4, cu talie înaltă, un cardigan gri închis de stofă peste, și o pereche de pantofi cu toc mic, albi, în ton cu tircoul. Un look casual, perfect pentru o zi la birou, mai ales când trebuie să fugi de la o întâlnire la alta și vrei să te simți și comod și chic.

În oraș, la o limonadă 

Look-ul all white pe care l-a adoptat Jeanne aici este ideal pentru o ieșire cu fetele la o terasă în oraș, într-o zi de primăvară cu mult soare. Tricoul Louis este băgat într-o pereche de pantaloni albi din denim (pentru că aproape toate topurile se poartă așa acum), 3/4 și evazați la bază, iar sandalele cu toc aurii și geanta de rafie închisă la culoare conferă întregului look un ton elegant și feminin.

La piață

La ce te gândești când vezi această ținută la prima vedere? Noi ne-am gândit la un drum până la piața de fructe și legume, într-o dimineață de vară. Ce poate fi mai lejer și feminin decât o fustă petrecută într-o parte accesorizată cu tricoul statement, espadrile legate pe picior și o geantă neagră pe umăr. Super chic!

După cum vezi, piesa vestimentară care merită achiziționată este aceea pe care o poți purta în multiple feluri și care se potrivește în orice ocazie. Fă și tu o vizită magazinului online al lui Jeanne Damas și inspiră-te din piesele ideale ale unei franțuzoaice.