Cum obținem glass hair: recomandări de la George Soare

Tendințele în acest sezon sunt variate și găsim cu ușurință un stil potrivit pentru toate gusturile. La capitolul stilizare, glass hair este vedeta sezonului, fiind o variantă classy de styling pe care o pot adopta persoanele cu părul tuns scurt, dar și persoanele care se bucură de o lungime medie a părului. Fiind un trend îmbrățișat de vedete, bloggeri și influenceri, glass hair  începe deja să capete notorietate. Kim Kardashian, Olivia Culpo, Dua Lipa, Khloe Kardashian, Hailey Baldwin sau Jenna Dewan sunt doar câteva celebrități care s-au îndrăgostit de acest trend.

“În 2019 nu mai putem vorbi despre un singur trend, ci se încearcă integrarea tuturor. Primează un look, iar aici ma refer la tunsoarea carre sau blunt bob, acompaniata de  glass hair – părul cât mai neted și strălucitor. Deja buclele messy încep să dispară din peisaj. Cât despre părul lung, se observă influența anilor 80, păr foarte filat, structurat. Părul de lungime medie se poartă drept și foarte glossy, revenind la modă placa de întins părul. Cele mai predominante sunt tunsorile scurte, pixi, care fac o pereche reușită cu nuanțele pastelate. Bretonul e sezonier, însă anul acesta se poartă bretonul în stil Brigitte Bardot – nu cel în stil Cleopatra. E întâlnit sub toate lungimile, insa vorbim de un breton structurat, nu de bretonul drept și fix cum se purta în urmă cu câțiva ani.” explică George Soare, hairstylist si fondator Tribute Salon.

Pentru  a obține efectul de glass hair, poți apela la produsele de styling cu efect de strălucire pe care le ai în arsenalul de beauty. George Soare recomandă folosirea periei pentru a îndrepta părul, placa fiind utilizată pentru a netezi perfect șuvițele de par. Acest lucru te poate salva de la degradarea  prematură părului. Asigura-te întotdeauna că foloseșți un spray cu protecție termică înainte de a-ți supune părul temperaturilor ridicate. După ce ai finalizat procesul de îndreptare, poți folosi un spray cu efect strălucitor pentru a pune în evidență și mai mult rezultatul.

4 saloane din București unde poți avea o manichiură impecabilă