Cum obții un zâmbet alb strălucitor și totodată sănătos

Un zâmbet alb este cel mai frumos accesoriu pe care și l-ar putea dori o femeie, nu-i așa? Am putea spune că e doar un clișeu dar toate știm că atunci când ne uităm un oglindă, zâmbetul este cel care ne atrage instant atenția. De multe ori căutăm soluții pentru a ne îngriji dantura cât mai bine și pentru a obține dinți mai albi și totodată sănătoși. Nu e vorba doar de aspectul fizic, ci și despre sănătate și felul în care ne simțim. Un zâmbet frumos întotdeauna ne va oferi mai multă încredere în noi!

Ei bine, vin cu o soluție care te-ar putea încânta pentru că nu presupune prea mult efort, ci dimpotrivă, intră în rutina ta zilnică de îngrijire orală: produsele Gum Original White. Acestea redau și mențin albul natural și original al dinților fără a afecta sănătatea orală. Acest efect se obține fără agenți abrazivi furi sau înălbitori agresivi. Nu numai că îndepărtează în mod eficient petele, dar și ajută la prevenirea reapariția acestora, datorită unui strat de protecție care interferează cu adeziunea petelor pe smalțul dinților. Sună bine, nu-i așa?

Pe de altă parte există și o altă gamă de produse create special pentru a menține sănătatea dinților tăi. Gum Activial este o gamă multifuncțională concepută pentru a păstra sănătatea dinților și gingiilor pe termen mulțumită profilului său antioxidan, ingredientelor naturale atent selecționate și sistemului inovativ anti-placă. Aceste produse au grijă de dinți și gingii fără a compromite sănătatea orală pe termen lung.

Tu cum ai grijă de zâmbetul tău?

Foto: GUM, hepta.ro

Citește și:

5 cadouri pe care să ți le faci singură de 8 Martie