Beauty Dilemmas: Cum obţii un machiaj natural, dar cu gene bine definite şi mult volum?

Trendurile de frumuseţe ale sezonului rece celebrează feminitatea, frumuseţea naturală, dar şi independenţa femeilor moderne. Dacă înainte ai trecut aproape neobservată cu un look în culori neutre, în această toamnă, nu mai e o regulă. Dimpotrivă.

La nivel global, make-up artiştii au găsit tot felul de trucuri astfel încât să te simţi bine în pielea ta fără să foloseşte machiaj exceviv. Secretul e să foloseşti mascara. Bine, nu orice fel de mascara. Iar în episdodul Beauty Dilemmas de azi, Andra Manea, make-up artist L’Oréal Paris îţi arată cum obţii un machiaj natural, cu gene bine definite şi mult volum.

Produsele de care ai nevoie ca să obţii un machiaj natural, cu gene bine definite şi mult volum

Dacă machiajul din episodul de azi te inspiră şi vrei să îl recreezi, m-am gândit că ar fi util să ştii ce produse a folosit Andra Manea.

Pentru că focusul este pe gene bine definite şi cu mult volum, te sfătuiesc să nu începi să te machiezi fără să ai la îndemână noua mascara Paradise Extatic de la L’Oréal MakeUp Designer Paris. Aşa cum o indică şi numele, transformă aplicarea într-o senzaţie atât de plăcută şi de senzorială încât răsfăţul atinge cote maxime. Cu o periuţă în formă de clepsidră şi o textură extrem de fină, produsul oferă o alungime spectaculoasă a genelor şi volum de invidiat. Formula ultra-cremoasă este infuzată cu ingrediente naturale: ulei de ricin şi ulei de argan pentru îngrijirea creşterii genelor, apă de albăstrele şi vitamina E pentru protejarea genelor.

Mai ai nevoide un fond de ten, care se adaptează perfect culorii tenului tău, cum e True Match de exemplu. Iar pentru o acoperire perfectă a cearcănelor şi a zonelor cu imperfecţiuni, corectorul lichid True Match One Concelear este mai mult decât perfect.

Dacă vrei ca machiajul să reziste până la 16 ore, fixează-l cu o pudră matifiantă. Andra a folosit True Match Minerals de la L’Oréal MakeUp Designer Paris.

Sprâncenele bine definite schimbă complet aspectul chipului tău, ştii asta deja. De aceea,o mascara pentru sprâncene nu îţi poate lipsi din beauty kit. Andra a folosit Brow Artist Plumper. Cu o mini periuţă foarte precisă care oferă cantitatea necesară de culoare, aceasta îţi intensifică privirea.

Un machiaj natural nu ar fi complet fără un blush şi un ruj, care să îţi flateze buzele. Pentru evidenţierea pomeţilor, Andra a folosit paleta Infaillible Blush Paint, iar pentru buze cu adevărat hidratate şi strălucitoare, a mizat pe rujul Color Riche.

Tips pentru un machiaj natural, cu gene bine definite şi mult volum

Aplică fondul de ten True Match cu acoperire medie, prin mişcări de tapotare, pornind dinspre centrul feţei.

Cu ajutorul corectorului lichid True Match One Concealer, adaugă luminozitate în zona cearcănelor şi în colţul intern al ochilor.

Fixează look-ul cu pudră matifiantă True Match Minerals.

Folosind Brow Artist Plumper, o mascara colorată pentru sprâncene, ordonează şi fixează sprâncele ascendent.

Aplicată în straturi succesive, de la bază spre vârfuri, mascara Paradise Extatic te va ajuta să obţii un volum intens şi o alungire spectaculoasă a genelor.

Nuanţele de roz sunt ideale pentru a adăuga acel efect de îmbujorare pe centrul pomeţilor, conferindu-ţi naturaleţe şi un aer inocent.

Rujul trebuie aplicat din centrul buzelor spre colţuri.

Ai văzut ce simplu a fost?

Categorii Video