Cum obţii păr drept şi strălucitor

elie saab

Părul drept şi strălucitor nu va fi niciodată out of style. E adevărat că sezonul acesta, buclele au făcut furori pe podium. La polul opus însă, numeroşi hairstylişti au optat pentru straight hair. Părul lung şi cât mai drept, strălucitor şi periat cu cărare într-o parte sau pe mijloc ne atrage inevitabil atenţia în show-urile pentru Elie Saab sau Carven. Iar dacă vrem să obţinem acasă acest efect, ne putem baza pe ajutorul periei electrice pentru îndreptarea părului, Liss Brush 3D de la BaByliss Paris. (Foto: Elie Saab FW 2017/www.hepta.ro)

O adevărată inovaţie în ceea ce priveşte coafarea părului, peria descurcă părul, îl piaptănă și în același timp îl îndreaptă. Eficienţa i se datorează combinaţiei unice dintre trei tipuri diferite de peri care ridică firele de păr de la rădăcină pentru a aplica blând căldura pe fiecare șuviță în parte. Perii din plastic, de 34 de mm, separă suvițele, cei din silicon, de 50 de mm, descurcă părul, iar perii cu înveliș ceramic, de 42 de mm, conferă un păr perfect drept, timp îndelungat.  În plus, poziţia acestor peri distribuie uniform căldura ceea ce face ca rezultatele să fie cu atât mai spectaculoase.

perie electrica baby liss
Perie electrică Brush 3D, BaByliss Paris, 299,99 lei

Ideală pentru toate tipurile şi lungimile de păr, Liss Brush 3D este prevăzută cu doi ioni, care protejează firul de păr, îi conferă strălucire și împiedică eficient efectul de electrizare al acestuia. Mai mult, are trei trepte de temperatură, 160°, 180° și 200°C,  și asigură o încălzire super rapidă și uniformă.  Astfel, ne putem coafa în câteva minute în confortul propriei locuinţe.

george-soare

De curând, cu ocazia lansării în România a periei electrice de la BaByliss Paris, George Soare de la Tribute by George Soare a demonstrat în cadrul unui eveniment inedit cât de simplu de folosit este gadget-ul. Astfel, invitatele au fost provocate să testeze peria pe loc şi să se convingă că de acum înainte, graţie acestui produs nu mai trebuie să apeleze la un hairstylist pentru a obţine un păr perfect drept şi strălucitor.