Cum ne machiem în weekend

Chloe_hepta_633945Petrecerile din weekend atrag după sine ocazii numai bune să experimentăm machiaje noi. Chiar dacă ai sau nu curaj să optezi pentru un look extravagant, Sînziana Iaru ţi-a pregătit câteva tips-uri astfel încât make-up-ul să nu rămână în niciun caz neobservat.

Tendinţele primăvară/vară 2016 continuă să pună în valoarea frumuseţea naturală a pielii. Tenul cu aspect sănătos, care radiază de prospeţime e principala condiţie pe care trebuie să o bifezi. Şi asta indiferent de look-ul pe care intenţionezi să îl obţii. Astfel, fie că e vorba de un machiaj de zi, adecvat unui brunch sau unei plimbări în parc, fie că ne referim la unul potrivit mai degrabă unei petreceri incendiare în club, pielea trebuie să fie fără cusur. Un regim de skincare adecvat fiecărui tip de piele în parte e condiţia esenţială pentru a evita să foloseşti straturi inestetice de fond de ten pentru a masca imperfecţiunile.

Aplicate deopotrivă atât pe buze, cât şi pe pomeţi, nuanţele calde cu tente rozalii sunt cea mai bună alegere pentru o zi de sâmbătă în care vrei să leneveşti prin casă, refuzând însă să afişezi un aspect neglijent. Dacă vrei să îţi pui ochii în evidenţă, mizează pe tuşe discrete pastelate sau poartă tonuri nude pe pleoapa mobilă, aplicând în schimb generos mascara pe gene.

Emanuel_Ungaro_hepta_634682
Emanuel Ungaro SS 2016

Pentru a face trecerea de la un machiaj natural de zi la unul de seară, conturează ochii puternic. În plus, un strop de glitter adăugăt în colţul intern al ochilor face oricând diferenţa.

make-up natural
Rochie: Aureliana; Bijuterii cu diamante: 8 Jewellery

În funcţie de locul unde îţi petreci serile de weekend, Sînziana Iaru insistă asupra faptului că poţi profita de întreaga paleta cromatică de albastru. Fie că e sub formă de creion, eyeliner, fard pulbere sau cremă, culoarea, dozată cu atenţie conferă un look glam.Dacă nu eşti suficient de curajoasă să aplici un fard albastru pe toată pleoapa, poţi aplica pe linia conjunctivei şi pe pleoapa mobilă nuanţe de maro roşcat.

La polul opus, un smokey eyes realizat în tonuri de albastru asociat cu ten de porţelan, buze roşii şi gene alungite în exces compun look-ul unei femme fatale, care va întoarce toate privirile.

8 Jewellery
Rochie: Aureliana; Bijuterii cu diamante: 8 Jewellery

Foto: hepta.ro; Gabriel Crisan (L’Atelier d’Image)