Cum ne-am descoperit rutina personalizată sănătoasă cu ajutorul Good Routine

O parte din redacția A List Magazine a acceptat provocarea Good Routine de a completa un quiz prin care să descopere care sunt cele mai potrivite suplimente pentru a completa un stil de viață sănătos. Astfel, Daniel Ileana, Video Editor, Adriana Moscu și Monica Cismaru, redactori, au urmat pașii de pe site-ul Good-routine.com și au completat quiz-ul care conține întrebări legate de stilul de viață, iar la sfârșit, au aflat, în urma răspunsurilor lor, care dintre produsele destinate menținerii unei stări de santate armonioase li se potrivesc.

Lui Daniel îi este recomandat KITUL SUPORTER, pentru activitășile de zi cu zi, fie că sunt antrenamente, plimbări sau, pur și simplu, stat la birou ore întregi. Acesta conține:

BUILD-YOUR-JOINTS

Te ajuta să-ți repornești mobilitatea prin colagenul patentat UC-II, care se găsește în mod natural în articulațiile tale;

MAG-YOUR-MIND®

Te ajută să faci față stresului zilnic și oboselii, datorită magneziului bisciglinat ai a adaptogenilor;

ALGAL OMEGA-3

Conține acizi grași esențiali, extrași din microalge și sustine activitatea cerebrală, protejează inima și vederea și susține sănătatea articulațiilor.

Adriana Moscu și Monica Cismaru au primit, în urma quiz-ului, recomandarea KITULUI DE PROTECȚIE.

Acesta este adresat mai ales imunității organismului. Un corp puternic este un corp protejat. Ai grijă de imunitatea ta expusă la virusuri, bacterii și alergii, în timp ce oferi extra atenție sănătății inimii și a ochilor.

Iată ce conține Kitul de Protecție:

C-YOUR-IMMUNITY®

Îți vine în ajutor cu triplul mecanism pentru suportul imunitar: antioxidant, antiinflamator și antialergic.

DAILY-D3 2000 IU

Îți asigură aportul zilnic necesar de vitamina D3.

PURE OMEGA-3

Are o formulă concentrată pe bază de aizi grași esențiali, care acționează la nivelul tuturor celulelor, în timp ce susține activitatea cerebrală, protejează inima și vederea.