Cum ne alegem ținuta pentru un garden party?

cover
Michael Kors SS16

Pentru că vara ne bate la uşa şi pentru că petrecerile vor fi în toi sezonul acesta, astăzi am ales să vorbim despre ce putem purta la un garden party pentru o apariţie de senzaţie!

Un eveniment cu tema garden party se poate rezuma în trei cuvinte: atitudine relaxată, bună dispoziţie şi socializare. Şi pentru că ne place să atragem priviri, venim cu o veste bună: chiar şi la astfel de petrecere putem fi elegante! Iată cele mai bune trucuri.

Dacă vrei să te confortabil, optează pentru rochii vaporoase din mătase sau din materiale uşoare. Niciodată dantelă sau materiale încărcate. Imprimeurile florale pot fi o premisă excelentă pentru o ținută reuşită. Îndrăznește să porți pantaloni – evazaţi, vaporoşi, lejeri – sau salopete cu un croi clasic.

carolina
Carolina Herrera SS15

Accentele cromatice joacă şi ele un rol important în alegerea ţinutei perfecte. Îndrăznește să porți culori electrice, vibrante – fucsia, marsala, turcoaz sau corai, sau mergi pe varianta clasică, jucându-te cu accentele de bej, gri sau galben pal.  Cel mai important: evită decolteurile sumare sau rochiile mult prea scurte. Şi pentru a menţine o linie lejeră, alege balerini sau sandale cu toc mic.

2
Tibi și Michael Kors SS16

Text de Alice Moisescu. Foto: hepta.ro