Cum menținem sănătos un păr vopsit

păr vopsit

Oricât de simplu ar părea, un păr vopsit are nevoie de îngrijire specială. Tehnica de colorare folosită de specialiști, dar și produsele folosite pentru a menține rezultatul sunt două aspecte care îți garantează un păr frumos și sănătos pentru o perioadă îndelungată. Iată cum putem avea grijă de părul vopsit pe timpul verii!

Pentru a nu afecta și mai mult structura acestuia, specialiștii recomandă coafarea părului la o temperatură de maxim 170 grade, iar dacă se poate, să evităm placa și ondulatorul.

Evită sulfații

Orice produse de îngrijire a părului vei utiliza după vopsire, este important că acestea să nu conțină sulfați, deoarce vor absorbi culoarea din păr. Citește bine eticheta, pentru a evita astfel de produse! Un exemplu ideal in acest caz este șamponul pentru păr vopsit Kerastase Blond Absolu, care curăță delicat scalpul, înlătură tentele de galben din părul blond și menține culoarea fresh până la următoarea vopsire.

păr vopsit

Aplică balsam la fiecare spălare

Balsamul este vital părului vopsit, datorită hidratării, volumului și strălucirii pe care le oferă. Acesta se poate aplica doar la vârfuri sau de la nivelul urechilor în jos. Balsamul trebuie să fie, de asemenea, special pentru părul vopsit. Bumble & Bumble Color Minded Conditioner este conceput pentru a fixa culorile, pentru a le face să strălucească și pentru a păstra autenticitatea acestora.  Balsamul pentru păr vopsit previne decolorarea și este un tratament hidratant, cu textură bogată, care poate fi utilizat și ca mască.

păr vopsit

Protecție UV pentru păr

Razele solare ne afectează și părul, nu numai pielea. Așadar, alege să ai grijă de podoaba capilară folosind un produs care conține SPF. Loțiune cu protecție solară pentru păr vopsit și corp – Davines Well Being De Stress este un tratament bifazic după expunerea la soare pentru par și piele. Textura catifelată asigură o absorbție rapidă și ușoară, iar formula îmbogățită cu filtru UV protejează părul împotriva deteriorărilor cauzate de expunerea la soare.

păr vopsit