10 moduri în care îţi poţi scoate la înaintare sutienul bralette favorit

Mai ţii minte când în jurul anilor 2000, toate femeile se chinuiau să îşi ascundă sutienele cât mai bine? De la sutiene cu barete care se încolăceau de jur împrejurul torsoului mai ceva decât un şarpe care îşi strangulează prada (nu o dată mi s-a întâmplat să mă cuprindă panica în cabina de probă pentru că nu mai ştiam cum să deznod baretele pe care le încrucişasem anapoda) şi până la acele abominaţii din domeniul lenjeriei intime, mai exact bretelele transparente” (Erau vreodată cu adevărat transparente? Nu. Nu erau!), toate am trecut printr-o pleiadă de metode pentru a ne asigura că nu scapă vreo bretea sau vreun colţ de cupă pe lângă conturul hainelor.

Între timp, lucrurile s-au schimbat. Radical, chiar. În loc să te fereşti să laşi sutienul la vedere, este – dimpotrivă – indicat să îl laşi să se întrevadă pe dedesubtul hainelor. Regulă de bază este, după cum te-ai aştepta, să nu exagerezi – efectul trebuie să fie sexy, dar cât se poate de discret.

Şi încă ceva – pentru look-urile în care laşi sutienul la vedere, optează pentru o bustieră din dantelă sau pentru un bralette din satin sau cu broderie dantelată – sunt singurele care vor avea acel efect subtil dar seducător, şi oricum, sunt modelele de sutiene care sunt cele mai populare în acest moment (lucru despre care am vorbit mai multe aici).

Iată 10 moduri în care îţi poţi scoate la înaintare bustiera preferată sau sutienul bralette favorit:

Lasă să se întrevadă o margine dantelată a unei bustiere pe sub o altă bustieră! Mai exact, vorbim despre o bustieră tip lenjerie purtată pe dedesubtul unui top sport stil bustieră (care de altfel e noul mod cool de a purta un crop top). Efectul sporty + feminin e super interesant.

Dacă ai o bluză foarte decoltată, poţi încerca să porţi un bralette pe dedesubt, precum Cara Delevingne. În felul acesta, nu rişti vreun wardrobe malfunction, nu ai nevoie să te chinui cu bandă dublu adezivă pentru a te asigura că materialul bluzei stă în locul în care îl vrei fixat, şi creezi şi un efect de layering cool.

Un mod deja clasic de a purta o bustieră (l-am văzut în o mulţime de instantanee de street style şi e un look favorit al lui Kendall Jenner în ultima vreme) este să porţi o bustieră pe deasupra unui tricou alb. Simple as that!

În loc să porţi rochia furou din satin peste un tricou (deja face mult prea multă lume asta), poart-o peste un bralette din acelaşi material. Efectul va fi wow!

Dacă ai vreun pulovăr sau o rochie tricotată care cade pe umeri şi îţi e teamă să nu cumva să ajungi în poziţia de a arăta lumii mai mult decât ai vrea, poartă pe dedesubt un bralette din dantelă căruia să îi laşi doar bretelele şi vârfurile cupelor la vedere.

Poţi renunţa cu totul la tricoul purtat pe sub salopetă, înlocuindu-l cu o bustieră sau cu un bralette. Alege un model colorat dacă vrei un look playfully sexy, sau un model mai senzual (din dantelă sau satin) dacă vrei un contrast cât mai puternic cu alura utilitară a salopetei. Asortează neapărat pantofi sport, saboţi sau slippers, niciodată tocuri sexy!

Poţi să îţi porţi bustiera sau bralette-ul favorit pe dedesubtul unui tricou din voal transparent (asta în caz că te întrebai cum să porţi toate aceste piese transparente pe care le tot vezi prin magazine – iată o variantă super!).

Dacă ai o bustieră mai lată, de tipul celor pentru fitness, însă din material preţios, poart-o pe dedesubtul unui sacou sau al unui top foarte decoltat (cel de mai jos este parte a unui jumpsuit, dar ai prins ideea).

Poţi de asemenea să porţi o bustieră pe dedesubtul acelei cămăşi sau bluze din dantelă transparentă cu care nu ştiai niciodată ce să faci şi alături de ce să o porţi astfel încât să poţi ieşi cu ea din casă fără să oferi publicului un peep show gratuit.

Dacă Kendall ar fi purtat un sutien clasic, ai fi putut considera imaginea de mai jos un wardrobe malfunction, însă datorită faptului că poartă o bustieră chic, ţinuta devine automat sofisticată, chiar dacă este vorba numai de o pereche de pantaloni flowing şi un duster coat vaporos.

Foto: hepta.ro, Pinterest