Cum îți repari părul deteriorat de clor, mare și soare

În fiecare vară, părul tău simte efectele negative pe care soarele le are asupra lui. Dacă nu ți-ai protejat până acum podoaba capilară de razele solare, iată ce poți face! Te sfătuim să începi să porți pălărie și să folosești și produse special create pentru a readuce la viață părul deteriorat de soare.

Firele tocite și părul care și-a pierdut strălucirea sunt doar două dintre consecințele expunerii îndelungate la soare. În plus, apa sărată și clorul nu fac altceva decât să îți distrugă podoaba capilară, deoarece clorul îndepărtează învelișul protector uleios al firului de păr.

Conceput pentru părul stresat și sensibilizat, șamponul Biolage RAW din gama Recover este perfect pentru a-ți începe ritualul de îngrijire. Datorită procentului său, semnificativ ridicat, de formule de origine naturală (de la 70% la 100%), Biolage R.A.W. oferă o experiență senzorială unică, combinată cu rezultate profesionale reale.

părul deteriorat

Întotdeauna folosește o mască reparatoare care restructurează firul de păr deteriorat și casant, precum masca cu cheratina din gama Repair de la Alama, disponibilă în Profihairshop. Apelează cu încredere la produsele profesionale, pe care le poți utiliza și acasă, deoarece  acestea oferă rezultate vizibile într-un timp scurt.

părul deteriorat

Dacă urmează să folosești placa sau ondulatorul, nu evita crema de protecție termică. Crema pentru netezire de la ORO DI LUCE îți protejează părul de daunele cauzate de căldura excesivă a uscătorului și plăcii de îndreptare și îți asigură disciplină de durată și protejează față de agenții externi și electrizare, chiar și în condiții de umiditate.

părul deteriorat

De asemenea, dacă părul tău este foarte deteriorat, îți recomand să încerci tratamentul Kerastase Chronologiste, pe care îl poți efectua doar în cadrul saloanelor. Este o experiență completă pentru care părul tău îți va mulțumi multă vreme!

Unde: Tribute Salon by George Soare, Londra 36

Citește și:

Soluții rapide pentru un abdomen plat și picioare tonifiate

Bronz uniform și sănătos. Cum aplici corect autobronzantul