Cum îți pregătești corpul pentru vară

Deja am scos costumul de baie din sertar, bineînțeles ca să mă uit la el și îmi fac inimă rea pentru că abia suntem la sfârșitul lunii aprilie. Da, dar știu că o siluetă de care să fiu mulțumită nu se obține în două mișcări, ci trebuie să mă pregătesc cu ceva timp înainte. Cu această ocazie, le mulțumesc fetelor de la In The Sport Light că mă motivează să mai fac sport din când în când, deși nu tot timpul sunt cea mai receptivă când vine vorba despre activitate fizică. Pe lângă exercițiile care sunt extrem de utile dacă vreau un corp care să arate bine în costum de baie, mai sunt câteva trucuri de care mă folosesc când știu că se apropie sezonul cald.

No.1 : alimentația sănătoasă!

Dacă în timpul sărbătorilor m-am delectat cu sarmale și cozonac, știu că după mă așteaptă o perioadă care înseamnă mai multă grijă în ceea ce privește alimentația. Legumele, fructele și semințele îmi devin prieteni de nădejde în anotimpul de primăvară. Astfel, încerc să am gustări cât mai dese, dar sănătoase și pline de nutrienți pentru corpul meu. Pe lângă asta, nu uit niciodată să am sticluța cu apă la mine, pentru că hidratarea este extrem de importantă în tot acest proces. De asemenea, știu că un bronz frumos se obține prin alimentație, de aceea încerc să consum ingrediente care conțin vitamina E, cea care conferă pielii un aspect frumos auriu. Printre aceste alimente se regăsesc nucile, fisticul, alunele, măslinele sau porumbul.

Bye, bye celulită!

Nu cred că sunt singura care se confruntă cu această problemă, iar de multe ori mă chinui acasă prin diverse metode ca să elimin din celulită. Pe lângă obiceiurile sănătoase care ajută la combaterea acestei probleme, există un ajutor de nădejde: Crio – CoolTech, tratamentul vedetă al ultimului an. Aceasta este cea mai eficientă metodă pentru a scăpa imediat de celulită și grăsime din zonele nedorite, folosind terapia cu frig. Cum? Efectiv, grăsimea îngheață la – 8 grade Celsius. Cei de la Clinica Noblezza au adus în premieră această tehnică în România, iar eu nu mă pot decât să mă bucur. Mai multe detalii, despre uimitorul tratement Crio – CoolTech, chiar aici.

Remodelarea corpului cu… Pilates!

Știu că inițial v-am zis că nu sunt mare fană activitate fizică intensă, dar n-aș putea spune același lucru și despre Pilates.  Acest sport zici că e făcut pentru mine, genul de persoană care preferă exercițiile fizice interesante pe care le faci cu plăcere. Avantajul exercițiilor Pilates este că pe lângă remodelarea armonioasă a corpului, dă energie și reduce nivelul de stres. Cei de la Attitude Pilates Studio reușesc să îmbine într-un mod foarte atractiv antrenamentul pentru a obține un corp sănătos și frumos în armonie cu mintea. E clar, până la vară Pilates va deveni sportul meu favorit. Mai multe detalii despre acesta găsești aici.

Foto: hepta.ro , websites clinica Noblezza & Attitude Pilates Studio