Cum îți menții părul sănătos atunci când îl coafezi zilnic

Pe perioada iernii părul tău are nevoie de îngrijire specifică. Condițiile atmosferice, schimbările de temperatură dar și impactul vopsirilor repetate sau al stilizării cu căldură duc la un păr deteriorat sau uscat. Așadar evită spălarea foarte frecvență a părului în această perioadă. Încearcă să folosești extra balsam pentru o hidratare corespunzătoare și nu uita să folosești un tratament  care face minuni.

Și pentru că tot vorbim de minuni, te invit să descoperi puterea unei măști într-un balsam cu utilizare zilnică! Balsamul Pantene Pro-V Repair & Protect 3 Minute Miracle oferă părului îngrijire în profunzime, fără a-l îngreuna. Astfel părul deteriorat este hidratat și protejat împotriva acțiunii nocive a coafatului.

În același timp, este foarte bine să folosești o gamă de produse special creată pentru îngrijirea părului. Alege Structure Repair de la Maria Nila, brand suedez 100% vegan care conține extract de alge pentru a păstra părul hrănit, strălucitor și mătăsos. Gama Structure Repair hrănește și întărește firul de păr fiind special concepută pentru părul deteriorat și uscat. Fără sulfati și parabeni. Conține Color Guard Complex care protejează părul și reduce pierderea culorii datorată spălării, căldurii, razelor UV și radicalilor liberi. Produsele sunt disponibile în magazinele Profihairshop.

La capitolul stilizare, glass hair este vedeta sezonului, fiind o variantă classy de styling pe care o pot adopta persoanele cu părul tuns scurt, dar și persoanele care se bucură de o lungime medie a părului. Pentru a obține efectul de glass hair, poți apela la produsele de styling cu efect de strălucire pe care le ai în arsenalul de beauty. Nu uita să aplici întotdeauna un produs care îți garantează protecție termică, iar la acest capitol noi îți sugerăm spray-ul cu efect protector de la TIGI. Acesta ajută la întărirea firului de păr, reduce ruperea acestuia, asigurându-i astfel un aspect îngrijit, sănătos, rafinat. Filmul elastic format asigură coafare perfectă şi controlul suprafeţelor pentru orice tip de păr. Disponibil aici

Rezultatul perfect se obține folosind peria pentru a îndrepta părul, apoi revenind cu placa pentru a netezi șuvițele de par. Noi îți recomandăm placa de îndreptat părul Remington Keratin Protect S8598, care utilizează ceramică avansată cu Cheratină și Ulei de Migdale pentru a oferi un par mai mătăsos și mai strălucitor.