Cum îți îngrijești părul în lunile de vacanță?

Lumea trăiește deja în ritm de vară, iar anii care au trecut și vacanțele anterioare te-au învățat că părul are nevoie de mai multă atenție și grijă ca să ajungă în octombrie strălucitor. Părul tau are nevoie de tratamente speciale care să îl păzească de soarele putermic, de apă sărată, clor și de nisip.
Specialiștii Nioxin îți spun cum poți preîntâmpina problemele cauzate de vară, recurgând la 3 gesturi simple. Iata care sunt acestea!

Periază-ți părul cu grijă în fiecare zi

Pe scalp se depun zilnic multe reziduri. Atât din apă, cât și din aer sau, chiar și din produsele de styling. Cum le poți îndepărta? Printr-o periere minuțioasă. Nu omite acest pas, pentru că sunt sigură că nu îți dorești un păr care arată neîngrijit și încâlcit.

Spală-te zilnic pe cap

„Sarea și nisipul în combinație cu excesul de produse de styling se pot depune ca un sediment, pe scalp. Rezultatul? „Subțierea firului de păr, sufocarea rădăcinii și, poate, chiar căderea părului” susține Alina Rău, Lead Trainer Nioxin România. Pe ce produse te poți baza? Ei bine, oricare dintre sistemele Nioxin, 2, 4 sau 6, care conțin produse de îngrijire ale caror formule includ și factor de protecție solară 15. Aceste sisteme în 3 pași curăță scalpul și firul de par, hrănesc și tratează.

FPS pentru păr

Folosește produse cu factor de protecție solară pentru păr. Atuul lor? Resping razele ultraviolete, dar totodată conțin și ingrediente cu rol de hidratare.