Cum îţi camuflezi rădăcinile crescute, în doar trei secunde

cum sa iti camuflezi radacinile

Până nu demult, nu exista pur şi simplu nicio metodă prin care să îţi camuflezi rădăcinile crescute între două sesiuni de colorare a părului. Dacă ratai programarea la hairstylist sau nu îţi rezervai câteva ore bune, în cazul în care alegeai să îţi colorezi părul acasă, nu aveai altă opţiune decât să te afişezi cu un look, care nu îţi era tocmai pe plac. Cu atât mai mult cu cât te mai confruntai şi cu fire albe.

E adevărat că hairstylistii care dictează trendurile în industria de beauty au încercat să propună metode, prin care să ne facă să nu mai detestăm atât de mult diferenţa între părul colorat şi nuanţa naturală a podoabei noastre capilare. Chiar şi aşa, rădăcinile crescute, pe care le asociem inevitabil cu un aspect neîngrijit, au continuat să ne pună în dificultate. Asta până în ziua în care a fost lansat Magic Retouch de la L’Oréal Paris, primul spray nuanţator pentru păr care acoperă instant rădăcinile crescute între colorări.

O adevărată inovaţie, Magic Retouch e acel produs pe care ai visat dintotdeauna să îl ai la îndemână. Imaginează-ţi că trebuie să pleci la o super petrecere sau că ai o întâlnire importantă, că nu ai apucat să ajungi să îţi vopseşti rădăcinile şi să-ţi ascunzi firele albe, şi poţi fixa problema în trei secunde. Instant, te vei simţi mai bine în pielea ta, mai încrezătoare şi chiar mai tânără.

magic retouch
CUMPĂRĂ ONLINE PRODUSUL DE AICI.

Magic  Retouch este disponibil în 5 nuanţe de la blond deschis la negru. În plus, spray-ul are un aplicator, care distribuie pigmenţii de culoare cu precizie microscopică, acoperind provizoriu rădăcinile crescute şi firele albe, asigurând totodată un rezultat uniform. Întrucât acţionează ca o vopsea de păr temporară, efectul se menţine până la primul spălat pe cap şi nu dispare din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cum ar fi ploaia sau zăpada.

Iar veştile bune nu se opresc aici. Magic  Retouch  este rezistent la transfer, nu lasă urme şi se îndepărtează printr-o simplă şamponare.

Mod de folosire

Este extrem de uşor este să îl aplici. Trebuie doar să agiţi flaconul şi apoi să pulverizezi. Important este să îl ai la îndemână în cele mai neprevăzute situaţii.

Magic Retouch a fost special conceput pentru femeile vopsite ale căror rădăcini sunt mai deschise decât nuanţa părului sau cu o nuanţă mai închisă decât nuanţa lor naturală. Din păcate, dacă rădăcinile sunt mai închise decât restul părului (de exemplu, o şatenă vopsită blondă), rezultatul nu va fi atât de vizibil.