Cum își trăiesc viața cei mai bogați și de succes oameni din lume: Jeff Bezos (Amazon), Sheryl Sandberg (Facebook), Jack Dorsey (Twitter): post negru, băi de gheață, tv și trezit cu noaptea-n cap

rutina oameni

Iată cum arată rutina de relaxare și de muncă a unora dintre cei mai bogați și de succes oameni de pe planetă: chiar dacă își încep ziua la ore foarte mici, aceștia au grijă să aibă timp de relaxare și de savurat cafeaua, pentru cititul presei, sport și pentru reality –show-uri de gusturi îndoielnice; unii dintre ei apelează chiar la metode extreme pentru a-și menține agilitatea: băi de gheață și post negru. Acesta să fie secretul reușitei lor?

Sheryl Sandberg

sheryl sandberg

Sheryl Sandberg este chief operating officer (COO) la Facebook și este al doilea om în funcție după Mark Zuckerberg. Chiar dacă jobul ei are o resonsabilitate imensă, Sheryl Sandberg nu rămâne niciun minut peste ora de închidere a programului, adică 17.30. Sheryl este văduvă și are doi copii, iar diminețile ei încep prin a-și pregăti copiii de școală. Când ajunge seara acasă, citește și se uită la tv la câte un reality-show îndoielnic, după cum spune chiar ea, iar înainte de culcare, își închide telefonul. În ciuda faptului este este una dintre cele mai influente persoane din lumea tehnologiei mondiale, Sheryl își organizează programul într-o agendă cu spirală, ”old-school”.

Jeff Bezos

jeff bezos

Fondatorul Amazon și cel mai bogat om din lume (poziție pe care o alternează cu Elon Musk) nu folosește alarma pentru a se trezi dimineața, ci lasă procesul să se întâmple natural. De asemenea, îi place să zăbovească ceva timp la cafea dimineața, cât citește ziarele. Totuși, imediat ce ajunge la serviciu, Bezos e cunoscut pentru milităria cu care își conduce afacerile. Cele mai importante probleme sunt discutate doar înainte de prânz și nu-i place să aibă întâlniri cu mulți oameni odată. Principiul lui este acesta: dacă două pizza nu sunt suficiente penru a hrăni întregul grup, atunci întâlnirea nu are loc.

Jack Dorsey

Jack Dorsey

Jack Dorsey, fondatorul Twitter și Square (servicii digitale de plăți) alocă în fiecare zi câte două ore meditației. Nu ia micul dejun și nici prânzul și mănâncă doar o masă pe zi, între 18.30 și 21.00. De asemenea, ține post negru de vineri seara și până duminică seara, lucru ce îl menține alert, după cum a declarat într-un podcast. Dimineața, imediat ce se trezește, se scufundă direct într-o baie de gheață.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Actorul care e tatăl a patru copii a surprins pe toată lumea după ce și-a prezentat rutina zilnică pe Instagram. Mark Wahlberg își respectă cu sfințenie programul de întreținere corporală, care îi ocupă cea mai mare parte a zilei. Se trezește la 2.30 dimineața și își începe antrenamentele –face câte două sesiuni de sport, merge la o tură de golf și petrece câte o oră la cryo-recuperare. Între timp, își pregătește copiii pentru școală, apoi petrece timp cu restul familiei și muncește. La 7.30 seara, e în pat.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle