Cum își școlesc vedetele copiii de acasă

vedete scoala online copii

Celebritățile de la Hollywood sunt nevoite să-și instruiască copiii de acasă și să le urmeze îndeaprope cursurile online, deoarece școlile rămân încă închise, cel puțin pe teritoriului statului California, din cauza amenințării pandemiei de coronavirus. Cum fac față vedetele provocărilor generate de orele derulate pe Zoom și cum au îmbrățișat acestea rolul de profesori-educatori secundari pentru cei mici povestesc în cele ce urmează.

Reese Witherspoon

View this post on Instagram

Home school is going great. 🤪

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Actrița în vârstă de 44 de ani îl urmărește îndeaproape pe fiul ei cel mic mic, Tennessee (8 ani), în timp ce acesta urmează cursurile online. Totuși, printre picături, mama și fiul strecoară și sesiuni de joacă, iar Reese a împărtășit o fotografie în care spune cu ironie că ”școala de acasă merge de minune”, în timp ce fiul ei face acrobații pe masa din bucătărie. ”Eu și cu soțul meu lucrăm amândoi de acasă, iar cei trei copii urmează cursuri online. Fiecare are un spațiu dedicat pentru a-și derula activitatea în liniște”, adaugă Reese Witherspoon, care mai are o fiică, Ava, și un fiu, Deacon, din căsnicia cu Ryan Phillippe.

Jennifer Garner

jennifer garner vedete scoala online copii

Fosta soție a lui Ben Affleck are trei copii școlari pe care trebuie să-i supravegheze la școala online. ”Nu pot să-mi imaginez cum va arăta acest an plin de tranziții și de schimbări pentru familia mea, pentru copiii mei. Aș vrea să-mi pot păstra entuziasmul în a-i supraveghea și educa și să reușesc, în același timp, să-i fac să reziste în această perioadă plină incertitudini și provocări”, spune Jennifer Garner (48 de ani), care are două fiice, Violet (15 ani) și Seraphina (11 ani), și un fiu, Samuel (8 ani).

Charlize Theron

charlize theron vedete scoala online copii

Charlize recunoaște că nu e foarte încântată de școala online și că ar prefera să joace în filme de acțiune la nesfârșit decât să se ocupe cursurile copiilor ei. Charlize Theron (45 de ani) este mama a două fetițe adoptate– Jackson și August.

Halle Berry

halle berry vedete scoala online copii

”E un coșmar pentru mine!” exclamă Halle Berry în legătură cu școala online a celor doi copii – Nala Ariela Aubry (12 ani) și Maceo Robert Martinez (6 ani). ”Cei mici nu învață nimic, e foarte greu să-i fac să se concentreze acasă. Când erau în clasă, la școală, era mai ușor să strunești copiii să învețe, dar când sunt acasă, copiii nu mai înțeleg nimic, nu sunt atenți deloc! E o adevărată provocare să-i educ online!”, se plânge actrița în vârstă de 54 de ani.

Chris Hemsworth

chris hemsworth vedete scoala online copii

Interpretul lui Thor din filmul omonim are trei copii cu acrița și modelul Elsa Pataky – India (8 ani), Sasha și Tristan (gemeni, 6 ani). ”Petrecem câte patru-cinci ore pezi încercând să-i convingem să învețe și să fie atenți măcar o jumătate de oră. Totul s-a schimbat de când eram eu elev și asta discutam și cu profesorii copiilor. Acum trebuie să recurgi la tot felul de trucuri și de metode ca să le captezi atenția, nu mai înțeleg nimic!”, declara actorul Chris Hemsworth într-un interviu.

Jenna Dewan


Actrița spune că, până acum , fiica ei Everly (7 ani), al cărui tată este Channing Tatum, se descurcă de minune cu școala online. ”Școala online funcționează excelent. Everly este foarte implicată și îi place să interacționeze cu colegii și cu profesorii la orele de pe Zoom”, spune Jenna Dewan (39 de ani), care a devenit mama unui băiețel lunile trecute.

 James Van Der Beek

View this post on Instagram

It helps to know who’s the boss.

A post shared by James Van Der Beek (@vanderjames) on

Protagonistul serialului-cult din anii ‘90, Dawson’s Creek, este tatăl a cinci copii de 10, 8, 6, 4, respectiv 2 ani și încearcă să acorde atenție în mod egal celor mici, ceea ce nu e tocmai cea mai ușoară misiune. Pentru una dintre fiicele lui, James Van Der Beek (43 de ani) a trebuit să conceapă și să construiască un sistem hidraulic pentru un proiect de școală. ”Să urmărești cinci copii la orele de pe Zoom nu e punctul nostru forte”, se plânge actorul de misiunea pe care trebuie s-o ducă la bun sfârșit zi de zi pentru educația celor cinci urmași.

 

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle