Cum își sărbătorește Regina Elizabeth aniversarea de 90 de ani

ELIZABeTH

În Marea Britanie, pregătirile pentru mult așteptata aniversare de 90 de ani a Reginei au început încă de acum câteva săptămâni, iar presa internațională a dedicat deja câteva mii de articole acestei sărbători, pe care britanicii o consideră și Zi Națională, având în vedere că ei nu au o dată stabilită pentru un astfel de eveniment.

Prințul William s-a numărat printre primii care au felicitat-o pe Regina Elizabeth și a profitat de această ocazie pentru a-și exprima încă o dată aprecierea față de bunica sa într-un interviu acordat Sky News: „Este o influență feminină foarte puternică. Și pentru că mi-am pierdut mama la o vârstă fragedă, cred că a fost important să am pe cineva ca Regina, care să aibă grijă de mine, să fie mereu prezentă și să înțeleagă problemele complexe care apar atunci când pierzi pe cineva drag.”

Regina Elizabeth, care este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, va fi astăzi la Castelul Windsor, unde va sărbători alături de familia sa, dar și de susținătorii care, cel mai probabil, o așteaptă încă de la primele ore ale dimineții în public.

Și asta nu este tot: mâine, tot la Windsor, va fi organizat un prânz regal la care va fi prezent chiar și președintele Statele Unite, Barrack Obama. Iar în luna iunie, timp de o săptămână, vor fi organizate diferite manifestații care vor marca aniversarea oficială a Reginei, inclusiv un picnic cu 10 000 de invitați la Palatul Buckingham și o paradă la care vor lua parte mai mulți membri ai familiei regale.

Până atunci însă, este timpul să admirăm portretele regale semnate de fotografa Annie Leibovitz. Bineînțeles, Prințul George și Prințesa Charlotte sunt prezenți lângă străbunica lor.

1

2

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle