Cum își sărbătorește Kim Kardashian cea de-a 40-a aniversare

kim kardashian aniversare

Kim Kardashian schimbă azi prefixul și atinge pragul de 40 de ani. Vedetă de reality-show și antreprenor de succes, Kim Kardashian a plănuit o aniversare extinsă, alături de familie și de prieteni și a început seria petrecerilor mai devreme cu câteva zile.

Astfel, Kim Kardashian s-a oprit mai întâi la ferma soțului ei, Kanye West, din Wyoming, un loc frecventat foarte des de familia Kardashian-West în ultimul timp.

Kim a publicat o fotografie alături de surori, copii, nepoți, mamă și de prieteni, toți afișând un look western. Kim Kardashian petrece alături de anturajul ei câteva zile în peisajul idilic de la ferma Cody din Wyoming, pe care o numește locul ei preferat, unde își găsește fericirea și liniștea.

View this post on Instagram

Happy Place 🤠 No Filter 😃

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

După escapada din Wyoming, Kim plănuiește încă o excursie aniversară într-un loc exotic și mai cald, pe o insulă privată, unde va zbura alături de un grup de 30 de prieteni, iar un posibil loc ales de Kim Kardashian ar fi Bora Bora sau Insulele din Caraibe, după cum speculează presa americană.

Tot cu ocazia aniversării, Kim Kardashian își va lansa și o nouă colecție de make-up, intitulată Opalescent Collection, care va fi disponibilă online exact la ora la care s-a născut Kim Kardashian în urmă cu 40 de ani. ”Pentru a sărbători împlinirea a 40 de ani, am vrut să creez o colecție unică – de la culori, produse și ambalaj. Am creat colecția având în minte opalul, piatra semiprețioasă specifică zodiei mele – care capătă multiple culori în funcție de felul în care aceasta reflectă lumina”, a declarat Kim.

Noua colecție include farduri de pleoape, rujuri mate, un gloss și creioane de buze.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle