Cum își recuperează Katy Perry silueta după naștere

katy perry silueta

Katy Perry urmează dieta Harley Pasternak – care presupune consumul a cinci mese modeste pe zi (supe, pui și legume la grătar, cereale integrale, fresh-uri de fructe etc) și face hot yoga. 

Katy Perry (36 de ani) a născut la sfârțitul lunii august o fetiță, botezată Daisy Dove, al cărei tată este actorul Orlando Bloom. La scurt timp după naștere, Katy Perry a revenit pe scenă și în atenția publicului și este o mamă activă, care vrea să-și recupereze formele de dinainte de a rămâne însărcinată, dar nu cu orice preț și pentru a-și atinge scopul, urmează o rutină sănătoasă. Vedeta a luat în sarcină peste 20 de kilograme, pe care vrea să le elimine cu  alimentație sănătoasă și cu mișcare. Iată ce conține rutina de refacere a lui Katy Perry.

katy perry dieta

Înainte de a rămâne insărcinată, Katy Perry avea un program de antrenament bine pus la punct , cu exerciții fizice intense concepute de antrenorul ei de fitness. De asemenea, artista facea drumeții și plimbări lungi, iar pe cele din urmă le-a păstrat în program și după ce a rămas însărcinată.

katy perry dieta

Acum, după nastere, Katy Perry urmează dieta Harley Pasternak, care presupune consumul a cinci mese modeste pe zi și cinci sesiuni de antrenamente pe săptămână. Astfel, Katy a povestit că din dieta ei fac parte supele, sparanghelul la grătar, cerealele integrale precum quinoa și puiul la grătar. Își ia restul nutrienților și vitaminelor din apă de cocos și din fresh-uri de fructe.

Vedeta a subliniat că a încercat mereu să mănânce alimente sănătoase pentru a se feri de boli și pentru a-și menține energia la un nivel ridicat pentru reprezentatiile artistice complexe. Când are poftă de ceva dulce, vedeta bea un smoothie cu fructe, care conține doar zaharuri naturale.

katy perry dieta

Printre metodele de relaxare și echilibrare, Katy Perry practică meditația transcedentală, o metoda preferată de relaxare printre vedetele de la Hollywood. Katy afirmă că meditația a ajutat-o să scape de stresul de diaintea concertelor.

De asemenea, Katy Perry obișnuiește să bea zilnic un pahar de apă cu oțet de mere, pe care îl folosește și la spălatul fructelor și al legumelor și chiar îl adaugă în apa în care face baie, câteodată.

Katy Perry practică și hot yoga și Core Power yoga, care au ajutat-o să diminueze efectele depresiei de care a suferit în trecut.

Pe lângă toate acestea, Katy Perry se bucură și de sprijinul partenerului ei, actorul Orlando Bloom, despre care spune că motivat-o să-și păstreze rutina sănătoasă, o însoțește la sesiunile de antrenamente și o ajută să-și continue stilul de viață sănătos.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle