Cum integrezi în ținute accesoriile acestei veri

accesoriile verii

Sau, mai bine zis, cum faci ca orice ținută pe care o porți să arate actual și să îndeplinească toate „cerințele“ sezonului? Este cât se poate de simplu! Jonglezi cu accesoriile.

Ca de fiecare dată, podiumurile sezonului au venit la pachet cu câteva elemente-cheie de care te poți folosi pentru a le da ținutelor tale un vibe cool. Poți amesteca în outfituri piese actuale de designer cu piese vintage ori reciclate din sezoanele trecute, important e ca rezultatul să fie fidel esteticii momentului. Și poți face asta foarte ușor, folosindu-te de item-urile de mai jos.

Pantofii sport

Sunt deja de câteva sezoane încoace un fel de vedetă a podiumurilor. I-am văzut la Loewe, Balenciaga, Louis Vuitton și lista e suficient de lungă, încât să te facă să-i treci pe listă. Poartă pantofii sport cu rochii lungi și vaporoase de inspirație romantică, cu fuste midi și blazere supradimensionate etc.

pantofii sport

Logomania

Dacă până acum câteva sezoane te fereai de logouri, e vremea să reconsideri această idee. Vorbim de logouri de tot felul, de la cele ale designerilor favoriți până la cel al supermarketului din colțul străzii. Ideea care stă în spatele acestui trend e să nu te iei prea tare în serios.

logomania

Broșele

Sezonul acesta broșele sunt arhitecturale, de inspirație western sau prețioase. Tu alegi unde să le porți, pe gulerul cămășii, pe un T-shirt alb ori pe reverul blazerului din in.

brose

Ochelarii statement

Am scris și aici mai detaliat despre ochelarii acestui sezon. Indiferent pe care dintre microtendințe vei miza, ochelarii mici, ochelarii sport etc. important e să-i integrezi în ținute with a twist – ochelarii sport funcționează de minune la o ținută glam, iar cei mici îți pot transforma cam orice outfit casual într-unul cool.

ochelari

Genți și borsete purtate în bandulieră

Știi deja că borsetele sunt la mare căutare în sezonul acesta. O altă variantă e să-ți porți gențile de umăr în bandulieră (trucul e să micșorezi un pic lungimea baretei, astfel încât să ajungă în zona pieptului).

balenciaga

Cerceii XXL

Cerceii mari au fost prezenți pe podiumuri, dar i-ai văzut și în diverse combinații purtați de IT girls. Poartă-i cu costume, cu rochii mini și folosește-i ca element statement la o ținută minimalistă.

cercei xxl

Foto: hepta.ro