Cum întâmpină Rihanna Crăciunul

rihanna craciun

Rihanna se pregătește în forță de Sărbători cu noi produse din linia ei de lenjerie intimă Savage X Fenty și lansează cutiile Xtra VIP, care conțin câteva piese din colecția ei de desuuri și de haine confortabile.

rihanna craciun

Pentru a-și promova cum se cuvine noile propuneri de cadouri de Crăciun, Rihanna a organizat o ședință foto sexy, în nota ei binecunoscută, în care poartă piese din colecția Fenty, în roșu și negru. Conținutul cutiilor-cadou de Crăciun e ales de stilistul personal al Rihannei și directorul creativ Fenty, Jaheel Weaver și se adresează atât celor cu gusturi conservatoare, cât și celor mai îndrăzneți.   

rihanna craciun

Legat de lansarea Xtra VIP Boxes, Rihanna a declarat: ”Jaheel nu joacă după reguli și nici eu. Nu trebuie să fii adeptul unui singur stil, poți avea câte un vibe diferit în fiecare zi. De aceea am creat trei cutii-surpriză – fiecare conține piese senzuale, cu personalitate.

Cutia ”Truth or Dare” are un stil relaxat, feminin și conține o mască de ochi din blană artificială, tricotaje negre și roșii și un crop top cu spatele decoltat, cutia ”Still Watching” este ultra-confortabilă și conține o salopetă, un hanorac din fleece și o bustieră cu logo și bikini cu talia înaltă, iar cutia ”XXX” este îndrăzneață și sexy și conține un sutien cu jumătate de cupă, bikini cu decupaj în spate, o mască de ochi din catifea, un bici de jucărie și cătușe de catifea ” a explicat Jaheel Weaver conținutul fiecărei cutii-surpriză. 

Foto: Hepta