Cum fac zodiile față stresului?

zodii stres

Stresul e o pacoste de care nu scapă nimeni. Totuși, în fața stresului, fiecare reacționează diferit. Unele zodii îi fac față cu brio, iar altele se lasă copleșite de efectele lui. Tu te regăsești în felul în care se spune că reacționeaza zodia ta la stres?

Berbec

Berbecii au un temperament aprins, sunt iuți la mânie și nu e nimic neobișnuit la ei sa reacționeze impulsiv când sunt stresați. Tot ce îi interesează e să găseasca o soluție pentru problema care îi apasă ca să-și vadă liniștiți de viața lor.

Taur

Cu siguranță nu ți-ai dori să fii pe lângă un taur când este nervos sau stresat. Nu se manifestă vizibil de fiecare dată, dar când o face, ar fi bine să te ferești din calea lui.

Gemeni

Gemenii încearcă să nu cadă pradă stresului, dar nimeni nu scapa de el.În general, Gemenii găsesc o soluție pentru orice problemă, dar sunt momente în care îi ajunge și pe ei stresul și de-abia atunci cer ajutorul celor din jur, dar nu înainte de a epuiza el însuși toate resursele proprii.

Rac

Dispozița racilor se poate schimba de la o secundă la alta și pot deveni pasivi-agresivi. Adună în ei toate emotiile înainte să le reverse ca un vulcan pe toate odată. Înainte să izbucnească, Racii sunt distanți și tăcuți, în timp ce-și fac scenarii în minte și apoi își varsă nervii pe toți cei din jurul lor.

Leu

Leul nu-și reprimă nici emoțiile, nici efectele stresului. Nu-și revarsa frustrările asupra altora, dar se va face foarte bine înțeles când îl apasă ceva, vrea să-i fie auzită vocea.

Fecioară

Fecioarele vor să dețină controlul în orice aspect al vieții. Nu detestă numai haosul din exterior, ci și pe cel din interiorul lor, așa că stresul trebuie controlat, orice ar fi. Când sunt stresate, Fecioarele își reprimă sentimentele și aproape că devin autodistructive din această cauză, ca și sum s-ar pedepsi pe ele însele că pentru că și-au permis să cadă pradă stresului.

Balanță

Când are o zi proastă, Balanța devine melodramatică. Nu numai că vrea să știe toată lumea că trece prin momente grele, dar speră să trezească simpatia tuturor dacă exagerează puțin cu manifestarea sentimentelor. În loc să-și administreze emoțiile, Balanța preferă să și le manifeste liber și, în loc să vorbească despre cauza problemelor, preferă să se concentreze pe efectul lor.

Scorpion

Te-ai aștepta ca Scorpionul să reacționeze zgomotos când stresul îl acaparează, dar nu e așa. Se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, știe să acopere urmele stresului și nici măcar cele mai apropiate persoane nu-și pot da seama când ceva îl apasă, ceea ce e cel puțin îngrijorător.

Săgetător

Săgetătorul este una dintre acele zodii ale căror accese de furie te vor prinde cu garda jos. În general, Săgetătorii sunt calmi și binedispuși, dar, când îi ajunge stresul, se trasformă complet.

Vărsător

Vărsătorului nu-i place să-și exprime emoțiile și tine totul în el. Nu numai că nu va vorbi despre ceea ce simte cu adevărat, dar când afli într-un final apoteotic ce a ținut ascuns în el însuși, poți să rămâi mut de uimire. Vărsătorul se închide în el când e stresat, pentru că nu știe cum să reacționeze altfel.

Capricorn

Capricornul se pricepe de minune să-și țină emoțiile în frâu. Chiar dacă este în cale afară de stresat sau de supărat, nu-l vei vedea cum clachează. Ține lucrurile doar pentru el, nu vrea să fie știut drept acea persoană care nu poate să se comporte ca un adult.

Pești

Peștii se frământă pe interior până la epuizare și au tendința de a-și reprima sentimentele pentru că nu vor să devină o povară pentru nimeni. Dar acest lucru nu face decât să întârzie rezolvarea unei probleme și să aducă și mai multă dramă în ecuație. În loc să ceară o mână de ajutor, Peștii simt nevoia să sufere în singurătate mai întâi și apoi să dea vina pe ceilalți pentru că n-au observat că sunt stresați.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle