Cum au sărbătorit starurile Ziua Americii

Ieri, America a sărbătorit 241 de ani de la adoptarea Declarației de Independență de pe 4 iulie 1776, document prin intermediul căruia și-a câștigat independența față de Regatul Britanic, iar starurile de la Hollywood au profitat de Ziua Națională pentru a organiza petreceri de pomină sau pentru a pleca în vacanță în locuri exotice.

Chiar dacă au divorțat, Ben Affleck și Jennifer Garner își petrec în continuare timpul liber împreună cu cei trei copii ai lor, Violet, Seraphina și Samuel, așa că zilele trecute au organizat o ieșire de familie la parada de Ziua Americii din Brentwood, o cunoscută zonă din Los Angeles, populată de actorii și actrițele de la Hollywood.

Diane Kruger a sărbătorit Ziua Americii cu un tort homemade cu rom, frișcă și fructe de sezon. Nota 10 merge la super-cheful Diane Kruger!

🇺🇸 #itwasntashardtomakeasIthought #thekeyisrumwhippedcream

O postare distribuită de Diane Kruger (@dianekruger) pe

Gwen Stefani a renunțat la costume, concerte și parade și a ales să își petreacă 4 iulie în locul în care în mod sigur ne-am dori cu toții să fim acum: pe marginea unei piscine.

Katy Perry a sărbătorit Ziua Americii în Paris, alături de jurnalistul Vanity Fair Derek Blasberg și de soția sa.

Red, white and brunch 🇺🇸 @katyperry @mamasinthebuilding

O postare distribuită de Derek Blasberg (@derekblasberg) pe

Capitala Franței a fost și alegerea supermodelelor Karlie Kloss și Kendall Jenner pentru Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii. Iar Karlie și-a schimbat cu această ocazie și nuanța părului, trecând la un blond platinat.

Americans in Paris ❤️

O postare distribuită de Karlie Kloss (@karliekloss) pe

Miley Cyrus este cunoscută pentru activismul său, așa că nu e de mirare că a ales, o dată în plus, să transmită un mesaj despre egalitatea drepturilor, respect și dragoste.

Independence Day reminds me of the time I got to be a total tourist in D.C. while campaigning for @hillaryclinton @georgemasonu AND then had dinner at the Supreme Court hosted by Sonia Sotomayor ! Best day ever! ❤️💙❤️💙 Through all of the ups and downs of this country I love America very much …. The US will always be home and I am very grateful for the freedom I’ve been given ….. BUT there is still so much work to be done….. We were built on JUSTICE FOR ALL yet that isn’t always the case …. those before us fought for our rights and we will continue that fight until every life is treated with equal respect and value! Sending so much love around the world today along with my country! ❤️💙❤️💙 It’s a Party In The USA !

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

Like mother, like daughter. Așa cum era de așteptat, Reese Witherspoon a sărbătorit Ziua Americii alături de fiica sa, Ava, de care este nedespărțită, și de familie.

Happy 4th y’all! #GoldenHour @avaphillippe ❤️❤️🇺🇸

O postare distribuită de Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) pe

Pe Gwyneth Paltrow, Ziua Americii a prins-o în… Italia, în Umbria, una dintre cele mai verzi zone ale țării.

Cât despre Chrissy Teigen, aceasta și-a petrecut Ziua Națională în cea mai drăgălașă companie. Luna, fiica sa și a lui John Legend, este tare simpatică.

La rândul său, Olivia Wilde a sărbătorit Ziua Americii cu o petrecere la piscina improvizată pentru fetița sa, Daisy Josephine. Ea și soțul ei, actorul Jason Sudeikis, mai au împreună un băiețel, Otis Alexander, care s-a născut în 2014.

Pool party, Brooklyn style. #whoneedsthebeach #guysibuiltapool #capacity1 #babydelts

O postare distribuită de Olivia Wilde (@oliviawilde) pe

Actrița Olivia Munn a abandonat toridul New York și s-a mutat în Turks and Caicos, unde pare să se distreze de minune alături de gașca sa de prietene. The power of sisterhood!

Chance + Frankie

O postare distribuită de Olivia Munn (@oliviamunn) pe

Matchy matchy! Kristen Bell și Dax Shepard au luat foarte în serios Ziua Independenței și au sărbătorit în cele mai cool outfit-uri!

#happy4thofjuly #jammies

O postare distribuită de kristen bell (@kristenanniebell) pe

Candice Accola, Caroline din The Vampire Diaries și The Originals, și soțul ei, Joe King, solistul trupei The Fray, și-au pregătit steluțele de Ziua Americii. Noroc cu zecile de aplicații de editare foto!

Happy 4th America! 🇺🇸

O postare distribuită de Candice King (@craccola) pe

Christina Aguilera a împachetat steagul Americii în bagaj și a dat o fugă la plajă împreună cu toată familia.

Happy 4th of July!! ❤️💙🇺🇸 @m_rutler

O postare distribuită de Christina Aguilera (@xtina) pe

Sporty people! Goldie Hawn și Kurt Russell nu renunță la antrenamentul lor nici de Ziua Națională.

Life, liberty, and the pursuit of Happiness!! Happy 4 th to all! With love ❤️

O postare distribuită de Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) pe

De Ziua Americii, Halle Berry și-a luat copiii și a pornit alături de ei în drumeție.

All of this. Happy 4th of July 🇺🇸

O postare distribuită de Halle Berry (@halleberry) pe

Foto: hepta.ro, Instagram

Categorii Lifestyle