Cum au sărbătorit Michelle și Barack Obama 26 de ani de căsnicie

michelle obama brack obama

Sunt unul dintre cele mai longevive cupluri celebre, iar relația lor poate trece ușor drept exemplu – și e cât se poate de „în văzul lumii“, pentru că Barack Obama și Michelle Obama nu se feresc să își împărtășească parcursul profesional și sentimentele în spațiul public, pe rețelele de scoalizare.

Cei doi au împlinit ieri 26 de ani de căsnicie și au marcat momentul decladându-și respectul și afecțiunea și pe Twitter.

„Pentru 26 ani, ai fost o parteneră extraordinară, care poate să mă faci întotdeauna să râd și ești persoana mea favorită pentru a vedea lumea“, a scris fostul președinte al Americii.

Răspunsul lui Michelle Obama a venit imediat după și a fost la fel de emoționant: „Mulțumesc Barac Obama pentru 26 de ani de iubire, încredere și respect – pentru că ai fost un bărbat care mi-a dat încredere și m-a respectat. Fiecare zi petrecută cu tine îmi amintește că ești o comoară pentru noi toți.“

michelle obama brack obama

Michelle și Barack Obama doi s-au logodit în 1991, iar în anul următor s-au căsătorit, pe 3 octombrie, și au împreună două fete Malia Ann Obama și Sasha Obama.

Foto: hepta

Categorii Lifestyle