Cum arată vila din Ibiza în care și-a petrecut aniversarea Meghan Markle

meghan markle ibiza

După ce și-a sărbătorit în familie împlinirea a 38 de ani, alături de Regina Elisabeta aII a la Castelul Balmoral din Scoția, Meghan Markle a zburat tocmai în Ibiza alături de Prințul Harry și de fiul lor, Archie (3 luni), pentru o nouă serie de celebrări.

meghan markle ibiza

meghan markle ibiza

Villa Sa Calma are vedere catre insula Formentera și este situată la câteva minute de cluburile de pe plajă și de restaurantele de lux Es Cubelles, Es Torrent sau Cala Jondal și a mai fost ocupată în trecut de David Guetta și de Paul McCartney.

meghan markle ibiza

meghan markle ibiza

meghan markle ibiza

meghan markle ibiza

Ducii de Sussex au petrecut câteva zile, la începutul lunii august, în complexul de lux Vista Alegre din Ibiza, unde costurile ajung și la 120 000 de lire sterline pentru o săptămână, scrie presa britanică. Vila Sa Calma din complexul Vista Alegre, unde Meghan Markle și Prințul Harry au petrecut câteva zile, este concepută special pentru oaspeți celebri și asigură servicii de lux, cum ar fi personal disponibil la orice oră, piscină infinity, jacuzzi și plajă privată. Complexul mai asigură un nivel de securitate ridicat, potrivit pentru nevoile unei familii regale. Din Ibiza, cuplul regal a plecat către Nisa cu un avion privat.

Categorii Lifestyle