Cum arată vila din Corfu în care își petrece vacanța Rita Ora, unde o noapte de cazare costă aproape 20 000 de euro

rita ora corfu

Renumita cântăreață de origine kosovară Rita Ora (29 de ani) își petrece câteva zile de vacanță în insula Corfu, la vila de lux Ultima, unde o noapte de cazare ajunge să coste aproape 20 000 de euro.

În periplul ei grecesc, Rita Ora este însoțită de un grup de prieteni și de iubitul ei, regizorul greco-francez Romain Gavras (39 de ani), fiul cunoscutului cineast Costa Gavras.

vila ultima corfu rita ora

vila ultima corfu rita ora

Vila Ultima este construită pe o stâncă și are o vedere de 180 de grade spre coasta grecească și albaneză. Refugiul adecvat unui superstar se întinde pe o suprafață de 1000 de metri pătrați, are șapte apartamente, dotat fiecare cu baie proprie și dressing, două piscine infinity și un iaht privat cu o lungime de 23 de metri.

vila ultima corfu rita ora

De asemenea, vila mai dispune de un cinema, de o cascadă artificială, de un lift cu pereti de sticlă, iar oaspeții au la dispoziție permanent bucătar, recepționer, șofer, majordom și menajeră.  Bucătăria este utilată complet, iar sufrageria are o masă pentru 12 oaspeți și șemineu. Casa e decorată în stil modern, cu pereți albi și mobila monocromă, care adaugă un aer elegant.


Vila Ultima este situată într-o zonă mai puțin populată a insulei Corfu, care asigură discreția oaspeților pentru băi în mare sau plimbări cu iahtul.

vila ultima corfu rita ora

Înainte de vacanța din Grecia, Rita Ora a petrecut în Ibiza, iar la întoarcerea acasă, în Marea Britanie, vedeta va trebui să rămână în carantină timp de 14 zile din cauza călătoriei în Spania, conform reglementărilor în vigoare.

vila ultima corfu rita ora

Rita Ora a început de puțin timp povestea de dragoste cu Romain Gavras, iar cei din anturajul ei susțin că relația dintre cei doi este una serioasă și că Rita Ora n-a mai fost așa de îndragostită de ani de zile. Printre foștii iubiți ai Ritei Ora se mai numără ceebrități precum Calvin Harris, Andrew Garfield, Rob Kardashian, muzicianul Andrew Watt și Ricky Hil, fiul lui Tommy Hilfiger.

Cât timp granitele Marii Britanii au fost închise din cauza pandemiei, Rita Ora si-a petrecut carantina într-o zona rurală, unde s-a concentrat pe creația muzicală.

Foto: prco.com, Instagram

Categorii Lifestyle