Cum arată vila de vacanță pentru care Kylie Jenner plătește 450.000 de dolari pe lună

Kylie Jenner dă aproape jumătate de milion de dolari pe lună, pentru a locui într-o uimitoare casă de vacanță cu șapte dormitoare în Aspen. În stațiunea de schi de lux, vedeta ajunge cu avionul privat și obișnuiește să vină aici împreună cu partenerul ei Travis Scott, sora ei Kendall și mama Kris.

Casa de vacanță are un design exclusivist și este disponibilă pentru suma de 25.000 de dolari/noapte. Este dotată cu home cinema, piscină interioară și o sală de bowling. Însă priveliștea de aici face toți banii.

Deși conacul din Aspen se închiriază în prezent, proprietarii ar fi dispuși să renunțe la el, pentru suma de 75 de milioane de dolari- o nimica toată pentru Kylie. Jenner, în vârstă de 22 de ani, a fost declarată cea mai tânără miliardară din istorie, potrivit noului top publicat de revista Forbes.

Model, antreprenor şi personalitate TV americană, sora vitregă a lui Kim Kardashian, a făcut avere din compania de cosmetice Kylie Cosmetics, pe care a înfiinţat-o în urmă cu trei ani şi care a generat, doar în ultimul an, venituri din vânzări de peste 360 de milioane de dolari, conform revistei Forbes.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle