Cum arată viața lui Feli alături de fiica ei, Nora Luna (5 luni)

feli hope concert nora luna

Artista va urca pe scena Ateneului Român pe 14 aprilie, cu ocazia Hope Concert, evenimentul caritabil anual al Fundației Hope and Homes for Children, organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru cei mai vulnerabili copii ai României. Feli (32 de ani) este mamă de mai puțin de jumătate de an, și, în acest context, ne-a răspuns câtorva întrebări legate de felul în care i s-a schimbat viața de când s-a născut fiica ei, Nora Luna.

Feli, cum te-ai schimbat tu de când ai devenit mamă?

Nu realizez tare treaba asta. Pot spune că mă simt mai MARE, mai liniștită și cea mai fericită!

Cum arată programul tău de când ai un copil? Îți e mai greu sau mai ușor să te organizezi?

Programul meu se împarte cel mai frumos: acasă cu Nora Luna, studio și concerte. Îmi e ușor să mă organizez pentru că mama mea are grija de fetiță când trebuie să plec de acasă iar profesional am o întreagă echipă la HaHaHa Production care are grijă de mine. Mai greu e, recunosc, când trebuie să plec de acasă în alte orașe și să petrec nopți departe.

feli hope concert nora luna

@felidonoseofficial

Dacă fetița ta va citi acest interviu peste 18 ani, ce ai vrea să știe de la tine?

Peste 18 ani și până la adânci bătrâneți, Nora Luna mă va cunoaște atât de bine încât cred că nu va trebui să mă întrebe ceva. Dacă ea își dorește, eu sunt aici gata și pentru rolul de cea mai bună prietenă a ei. Am să îi dau cele mai din inimă sfaturi și ca mamă și ca prietenă. Până atunci, aș vrea să știe că o iubim și că îi mulțumim că a venit în viața noastră! Totul în jur poartă culori mult mai vii acum!

Care sunt lucrurile pe care vrei să le învețe Nora Luna de la tine?

Că răutatea din oameni nu e cu pură intenție. Că omul “la bază” se naște pur și bun. Să știe lucrul acesta ca să îi înțeleagă și să nu ia supărările altora asupra ei. Să ia viața în brațe cu zâmbetul pe buze și să nu uite niciodată să fie copil. Să se bucure de lucrurile mici și să își dea voie să iubească din tot sufletul atunci când iubește.

Te simți împlinită? Ce lipsește acum din viața ta, Feli?

Nu știu să răspund la întrebarea asta… Cred că niciun om nu se simte împlinit 100%. Sunt foarte fericită azi. Asta pot să o spun sincer și sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc.

Ce vom auzi de la tine în viitorul apropiat?

Nici nu vă imaginați, dar nici nu vă spun. Din superstiție prefer să rămână “în casă” surprizele și când am, să le împart cu voi să văd reacția!

Hope Concert va mai reuni pe scena Ateneului Român artiști și personalități precum Alexandru Tomescu, Alexandra Ușurelu, Adrian Despot și Cezar Popescu (Vița de Vie), soprana Irina Iordăchescu, Marius Manole, Zoli Toth, Amalia Enache, Dragoș Bucurenci, trupa Firma, Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu.

Categorii Lifestyle