Cum arată vacanța italiană a familiei Beckham

david victoria beckham vacanta italia

Cuplul David și Victoria Beckham și-a petrecut câteva zile de vacanță în Puglia, Italia, alături de cei patru copii – Brooklyn (20), Romeo (16), Cruz (14) și Harper (8).

Familia Beckham a publicat mai multe fotografii pe Instagram în care au arătat detalii despre cum și-au petrecut timpul în regiunea idilică din Italia – s-au răsfățat cu mese copioase la restaurant – au comandat o cină formată din nouă feluri, cu paste, friptură, risotto, fructe de mare- s-au plimbat cu bicicleta pe drumurile de țară și au făcut plajă la piscină. Victoria Beckham a renunțat la ținutele ei glamouroase, pretențioase și a adoptat un stil relaxat, chic, de vacanță, cu un make-up minimal.

david victoria beckham vacanta italia

Citește și: Victoria Beckham poartă întotdeauna cu ea aceste produse când călătorește

Cuplul Beckham a luat o pauză de la activitatatea lor uzuală – David are ca prioritate nr.1 dezvoltarea echipei de fotbal Inter Miami, unde este co-proprietar, iat Victoria Beckham creează un imperiu în modă și urmează să-și lanseze propria ei linie de cosmetice. Aceasta chiar a recunosut la un moment dat că a testat câteva dintre produse chiar pe soțul ei.

Foto: Hepta

Citește și: Cazare neobișnuită: 7 cele mai cool hoteluri rulotă din lume

Categorii Lifestyle