Cum arată Santiago, fiul Evei Longoria

eva longoria

Eva Longoria (44 de ani) a publicat o fotografie cu Santiago, fiul ei în vârstă de un an și jumătate. Micuțul adorabil este fotografiat stând pe un urs panda de jucărie, iar mama lui a scris alături de fotografie ”Sunday Mood”.

View this post on Instagram

Sunday Mood 💭💭💭

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Santiago s-a născut în iunie 2018 și este primul copil al cuplului Eva Longoria – Jose Antonio Baston, un miliardar mexican. Cei doi s-au cunoscut la un blind date în Mexico City și s-au căsătorit în 2016, tot în Mexic. Eva Longoria a mai fost măritată cu actorul Tyler Christopher (47 de ani) și cu baschetbalistul Tony Parker (37 de ani).

Eva Longoria a debutat ca actriță în serialul ”Tânăr și neliniștit”, în care a jucat între 2001 și 2003, dar s-a afirmat datorită rolului Gabrielle Solis în comedia ”Neveste disperate”, care a rulat între 2004 și 2012. Următoarea producție în care Eva Longoria va putea fi urmărită este ”All-Star Weekend”, care se va lansa anul viitor. Drama centrată în lumea sportului este scrisă și regizată de Jamie Foxx, iar în film vor mai juca Robert Downey Jr, Ken Jeong, Gerard Butler, Benicio del Toro și Jessica Szohr.

Categorii Lifestyle