Cum arată rutina sănătoasă pe care o urmează Miranda Kerr

miranda kerr rutina

Miranda Kerr (37 de ani), modelul și fondatoarea brandului de cosmetice organice Kora, își împărtășeste rutina sănătoasă de viață pe care o urmează de ani de zile, cea care îi oferă echilibru și energie.

Miranda Kerr, mama a trei copii Flynn, de nouă ani, Hart, de doi ani și Myles, de un an, este o împătimită a traiului sănătos și a oferit amănunte despre rutina ei de îngrijire într-un interviu acordat publicației Shape.

miranda kerr rutina

Mă trezesc în fiecare dimineață la 5.30 și beau un litru de apa filtrată cu lămâie, un litru de suc de țelină apio și încă un smoothie detoxifiant. De ani de zile fac meditație Kriya Yoga și stretching. Meditația mă ajută să rămân calmă și echilibrată. Încerc să fac două sesiuni de meditație pe zi – dimineața și seara. Kriya Yoga este o tehnică de meditatie veche prin care îți restabilești energia și îți reglezi respirația. Mai practic și meditație transcedentală ghidată, le alternez în funcție de dispoziție. După micul dejun sănătos format din sucurile detox fac un duș și îmi încep rutina de îngrijire a pielii cu produse Kora. Termin până se trezesc copiii și sunt gata să-mi încep programul.

miranda kerr rutina

miranda kerr rutina

Încerc să fac sport de trei-patru ori pe săptămână, cel puțin, pentru că e foarte important să-ți miști corpul, măcar 20 de minute. Fac un mix de kundalini yoga, Pilates și înot – exerciții blânde dar foarte eficiente pentru definirea și elongarea mușchilor. În fiecare zi încerc să am un timp doar pentru mine. Mă simt mult mai bine după 15 ținute dedicate doar mie însămi, făcând sport sau meditație, mă simt echilibrată și capabilă să le ofer mai multe celorlalți – familiei, colegilor, prietenilor.

miranda kerr rutina

De când sunt mamă mă simt foarte puternică și capabilă. Mi-am început business-ul fără știu exact în ce mă bag. Aveam o viziune despre cum ar arăta un brand organic, iar asta era pasiunea mea, acesta a fost primul pas. Faptul că am știut de ce sunt în stare și că am avut încredere în mine a fost foarte important. Acum sunt ajutată de echipa mea și cred cu tărie că a fi un bun lider înseamnă să fii, de fapt, un bun ascultător”.

miranda kerr rutina

Chiar dacă mai spune despre ea însăși că este foarte ambițioasă, Miranda Kerr adaugă că abordează totul cu moderație și că aplică acest principiu în toate aspectele vieții ei. 80% fac alegeri sănătoase, iar în proporție de 20 – alegeri mai puțin sănătoase. Când eram mică, mama mi-a spus două lucruri importante: lasă-ți lumina interioară să strălucească și doi, dacă vrei să faci ceva, atunci fă bine. Păstrez în minte permanent aceste cuvinte: dau 100% în orice plucru pe care îl ințiez? Pentru că, dacă nu, atunci nici nu merită să încerc.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle