Cum arată oaza hawaiiană pe care și-a cumpărat-o recent Matthew McConaughey

matthew mcconaughey

Actorul Matthew MacConaughey și-a cumpărat recent o casă pe plajă în Hawaii, pentru care a plătit 7,8 milioane de dolari.

Noua oază de care se bucură actorul Matthew MacConaughey este situată pe insula principală a arhipelagului Hawaii – Oahu, în Kailua Kona și are șase dormitoare, șapte băi și face parte din comunitatea exclusivistă Kukio Beach and Golf Club.

Construcția a fost ridicată în 2019, măsoară 650 de metri pătrați și e înconjurată de o curte spațioasă.

casa matthew mcconaughey

casa matthew mcconaughey

De asemenea casa lui Matthew MacConaughy are dotări de lux, cu casă de oaspeți, două piscine, două spații de relaxare la exterior, bucătărie interioară și exterioară, terasă și spațiu zen, cu dușuri în aer liber, pivniță de vinuri, home cinema și birou. Piesele de rezistență ale casei sunt piscina infinity și priveliștea asupra oceanului.

Proprietatea dispune de pază nonstop și este îngradită de garduri de securitate.

casa matthew mcconaughey

Materialele folosite la amenjarea interiorului casei sunt de cea mai bună calitate și au fost alese de un renumit architect care s-a ocupat de conceperea complexului- lemn de stejar, piatră La Paz, piatră de calcar sculptată maual, marmură italiană și quartz.

casa matthew mcconaughey
Matthew McConaughey și soția lui, Camila Alves

casa matthew mcconaughey

Ca proprietar al casei din complexul Kukio Golf and Beach Club, Matthew McConaughey are acces la terenurile de golf, la terenurile de sport și la spa.

Matthew McConaughy se va bucura de noua lui reședință exotică din Hawaii alături de soția lui, Camila Alves, și de cei trei copii ai lor, Levi, 12 ani, Livingston, 8 ani și Vida, 11 ani.

Foto: Hepta, Realtor.com casa matthew mcconaughey

Categorii Lifestyle