Cum arată noua iubită a lui Keanu Reeves

alexandra grant keanu reeves

Keanu Reeves s-a afișat recent cu noua lui iubită, artista și filantroapa Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani.

Keanu Reeves e îndrăgostit din nou, iar noua lui cucerire este Alexandra Grant, artistă și filatroapă în vârstă de 46 de ani, cu nouă ani mai mică decât partenerul ei, care are 55 de ani. Cei doi s-au afișat pentru prima dată oficial împreună la un eveniment monden din Los Angeles – LACMA Art + Film. Alexandra Grant este prima femeie cu care Keanu Reeves se afișează în public, în cei 35 de carieră. Actorul a mai avut relații cu Sandra Bullock și Amanda De Cadenet, dar cea mai serioasă relație a fost cu Jennifer Syme, care a murit într-un accident, iar evenimentul a fost cu atât mai tragic cu cât aceasta era înrcinată în momentul morții, după ce născuse deja un copil mort în 1999.

alexandra grant keanu reeves

Jennifer Syme a murit în 2001, la vârsta de 28 de ani, într-un accident de mașină în Hollywood. De atunci, Keanu nu a mai fost văzut alături de nicio femeie, dar se pare că Alexandra l-a făcut să redescopere dragostea. Cei doi par foarte îndrăgostiți și nu ascund gesturile de afecțiune unul fațdă e celălalt.

Alexandra Grant s-a născut în Ohio, a crescut în Mexic, în Spania și în Franța acum trăiește la Los Angeles. Este licențiată în Arte și este un pictor, sculptor și desenator apreciat. În 2008, Alexandra a fondat oragnizația filantropică grantLOVE, un proiect care produce și vinde obiecte de artă, de pe urma cărora beneficiază organizații artistice și organizații non-profit.

Alexandra Grant și Keanu Reeves s-au cunoscut în 2011, cand au lucrat împreună la o carte de ilustrații – Ode to Happiness. Relația lor s-a cimentat cinci ani mai târziu, in 2016, când Alexandra l-a fotografiat pe Keanu Reeves la filmările pentru producția ”John Wick”.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle