Cum arată noua colecție de haine creată de Justin Bieber

justin bieber drew house

Justin Bieber a lansat o nouă colecție de haine, care face parte din linia lui de îmbrăcăminte, Drew House, lansată în urmă cu un an. Protagoniștii campaniei de promovare a noii colecții sunt chiar Justin Bieber și soția lui, Hailey Bieber.

De fapt, cea care duce tot greul în campanie este chiar Hailey, model profesionist, care apare în majoritatea imaginilor promoționale.

justin hailey bieber drew house

Soții Bieber s-au lăsat surprinși în ipostaze tandre, casnice, precum blatul din bucătarie sau frigiderul, purtând haine cu design destinat unei categorii tinere de vârstă, propuse de celebrul artist de origine canadiană.

justin hailey bieber drew house

Colecția cuprinde haine comode, cu croială largă, formată din pantaloni, jachete, denim, bustiere și bermude, unele dintre ele cu croială unisex, iar logoul casei este un Smiley Face.

justin hailey bieber drew house

Noua colecție Drew House vine la scurt timp după lansarea noului videoclip al lui Justin Bieber împreună cu Shawn Mendes – pentru piesa Monster. La ora actuală, Bieber și Mendes sunt doi dintre cei mai de succes artiști, idolii a milioane de fani.

Foto: Instagram