Cum arată noua casă din Malibu în care va locui Pink

pink malibu

Pink a cheltuit 13,7 milioane de dolari pe o vilă din Malibu, în care va locui alături de soțul ei, motociclistul Carey Hart, și de cei doi copii ai lor, Willow Sage și Jameson Moon.

Cântăreața și-a dorit foarte mult să fie noul proprietar al vilei care i-a aparținut artistului Barry Manilow, deoarece a plătit cu 200 000 de dolari mai mult decât prețul cerut, pentru a se asigura că elimină ”concurența”.

pink malibu

pink

Noua proprietate deținută de Pink în Malibu are o panoramă magnifică asupra coastei Pacificului, o curte generoasă și o terasă care înconjoară clădirea la 360 de grade.

Casa cumpărată recent de Pink a fost renovată din temelii în 2012 și dispune de patru dormitoare și multiple spații de relaxare. Unul dintre livinguri se deschide către curtea interioară, iar mulți dintre pereții casei sunt de sticlă, pentru a permite luminii naturale să scalde spațiul din orice unghi.

Casa nu este vizibilă de la stradă și este concepută pentru a asigura un maximum de intimitate. Probabil punctul de atracție al casei este camera de zi, care are vedere la plajă și la ocean. Trei dintre dormitoare sunt amplasate la etaj, iar al patrulea este la parter și poate juca rol de sală de sport.

pink malibu Pink își păstrează zona de reședință în Malibu, unde locuiește de mai mulți ani. Artista și-a vândut vechea locuință, tot cu vedere la ocean, pentru a cumpăra noua casă. Fosta proprietate a fost vândută pentru suma de 14 milioane de dolari.

Foto: Hepta,

Categorii Lifestyle