Cum arată noua casă a Madonnei din Hollywood Hills. Vedeta a cumpărat locuință de la o altă celebritate

madonna casa hollywood hills

Madonna (62 de ani) s-a hotărât să-și cumpere o nouă casă în Los Angeles, în Hollywood Hills, o zonă preferată de vedete, iar noua proprietate a fost achiziționată de la o altă celebritate, cântărețul The Weekend.

Madonna a plătit pentru noua ei casă 19 milioane de dolari, preț pe care l-a negociat de la 25 de milioane de dolari. Cântăreața a locuit în ultimul an la Los Angeles, de când a izbuncit pandemia, într-o vilă luxoasă închiriată, dar acum s-a hotărât să-și extinda portofoliul imobiliar cu încă o locuință.

madonna casa hollywood hills

madonna casa hollywood hills

Casa mai dispune de o piscină cu apă sărată, pivniță de vinuri, hambar și grajd pentru cai, încă o casă de oaspeți și un garaj ce poate adăposti cinci mașini. Casa are parter și etaj, iar curtea este complet amenajată, cu vegetație luxuriantă și arbori seculari. Clădirea principală este construită în stil rustic-chic , din lemn și piatră și are ferestre largi.

madonna casa hollywood hills

Proprietatea are 1200 de metri pătrați, nouă dormitoare, 11 băi, o curte spațioasă și e amplasată într-un complex rezidențial păzit.

The Weekend a achiziționat casa în urmă cu trei ani, pentru 18,2 milioane de dolari, și a scos-o la vânzare în luna iunie a anului trecut.

La interior, casa are un design minimalist, cu pereți albi, cu pardoseală din lemn închis la culoare și dispune de multă lumină naturală. Bucătăria este mobilată cu piese vopsite în negru și alb, cu blaturi de granit și cu electrocasnice din oțel inoxidabil. Fereastra din bucătărie dă spre curtea interioară.

Casa oferă și multe spații de relaxare și de sport, cu teren de baschet, piscină infinity, sală de sport și de yoga.

Pe terasa care poate adăposi 15 oameni odată sunt amenajate spații de odihnă cu fotolii și canapele, spațiu pentru barbeque li șemineu exterior, iar casa de oaspeți care are două dormitoare, utilată complet.

La interior, în clădirea principală, sunt mai multe livinguri, iar unul dintre acestea a fost transformat in cinema, cu canapele pufoase, proiectoare și ecrane de tv.

madonna casa hollywood hills

Două dintre cele nouă dormitoare sunt amenajate ca apartamente, cu dressinguri și băi proprii, cu chiuvete duble, cadă și duș.

Casa mai are și birou amenjat complet, cu bibliotecă, semineu și are priveliște spre curte.

Hidden Hills este amplasată între Calabasas și San Fernando Valley și are aproximativ 2000 de locuitori; este una dintre cele mai căutate zone la ora actuală. Aici locuiesc vedete precum Drake sau clanul Kardashian.

Foto: Hepta, The Agency

Categorii Lifestyle