Cum arată noua casă a actriței Gal Godot

Actrița care a făcut furori în rolul principal din pelicula Wonder Woman și-a îmbogățit portofoliul de proprietăți cu un penthouse situat pe plajă, în Malibu. Fosta Miss Israel a plătit suma de cinci milioane de dolari pentru această casă de vacanță.

Gadot a achiziționat apartamentul de la Bui Simon, soția dezvoltatorului imobiliar Herbert Simon, proprietarul echipei de baschet Indiana Pacers. Cu o suprafață de aproape 190 de metri pătrați, penthouse-ul face parte dintr-un complex privat și are două locuri de parcare. Apartamentul este decorat în nuanțe neutre, cu podele din lemn și pereți albi, iar priveliștea este una spectaculoasă.

Punctele de atracție ale livingului sunt șemineul uriaș și ferestrele de la tavan la podea care se deschid spre o terasă cu dimensiuni generoase și vedere spre ocean. Casa dispune de două dormitoare, fiecare cu baie proprie și un dressing generos.

În vârstă de 35 de ani, Gal Gadot și soțul său, antreprenorul imobiliar Yaron Varsano, mai dețin o casă în Israel și o proprietate de 5,6 milioane de dolari în Hollywood Hills.

Cât privește planurile actriței pentru perioada următoare, Gadot (35 de ani) va juca în filmul „Heart of Stone’, destinat să fie începutul unei serii de spionaj în genul francizei „Misiune imposibilă’ și al seriei Bond, dar al cărei personaj principal va fi unul feminin, informează deadline.com. Interpreta celebrei Wonder Woman a semnat un contract pentru o sumă de opt cifre, care o situează în rândul celor mai bine plătite actrițe ale momentului, pentru a fi vedeta thrillerului de spionaj produs de Skydance Media. (FOTO: Hepta)

Categorii Lifestyle