Header-March-2019

Cum arăta Kate Middleton în copilărie

kate middleton copilarie

Ducesa de Cambridge Kate Middleton a publicat mai multe fotografii de familie, printre care și un instantaneu de când era mică, alături de tatăl ei, Michael Middleton.


Seria de fotografii de familie de pe contul ducilor de Cambridge a fost publicată cu ocazia Zilei Tatălui, sărbătorită de occidentali anul acesta pe 21 iunie. Astfel, vedetele, în frunte cu membrii familiei regale britanice au scos la iveală mai multe fotografii prin care celebrează această zi specială. Kate Middleton a publicat o fotografie de când mică alături de tatăl ei, Michael, în care se poate vedea asemănarea dintre Ducesă și copiii ei, mai ales fiul ei cel mic, Prințul Louis, în vârstă de doi ani.

kate middleton copilarie

De asemenea, Kate a mai publicat și o fotografie făcută tot de ea, cu Prințul Charles (72 de ani) alături de fiul său cel mare, Prințul William, în care tatăl și fiul sunt într-o ipostază tandră.

View this post on Instagram

Thank you everyone for your very kind wishes on The Duke of Cambridge’s birthday today! 🎂 🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

De asemenea, încă două instantanee cu Prințul William alături de cei trei copii – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis a fost făcut public, cu ocazia zilei de naștere a Prințului, care a împlinit 38 de ani pe 21 iunie.

Foto: Instagra, Hepta

Categorii Lifestyle