Cum arată iubita lui Silvio Berlusconi, mai tânără decât acesta cu 53 de ani

silvio berlusconi marta fascina

Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, a fost văzut recent în compania noii lui iubite, politiciana Marta Fascina, mai tânără decât el el cu 53 de ani. La 83 de ani (în curând 84, pe care îi va împlini pe 23 septembrie), Silvio Berlusconi nu renunță la compania femeilor tinere și frumoase, de care s-a înconjurat dintotdeauna.

Astfel, el a început o relație cu deputata Marta Fascina, membră a partidului Forza Italia, fondat de însuși Berlusconi. Fascina are doar 30 de ani și este licențiată în Litere la Roma. Cei doi au fost la Vila Certosa, celebrul ”loc de joacă” al miliardarului, unde se spune că acesta organiza petreceri deocheate, la care luau parte femei tinere.

silvio berlusconi marta fascina

Foto: CHI Magazine

silvio berlusconi

Presa italiană susține că Berlusconi s-a lăsat fotografiat ținându-se de mână cu noua lui cucerire pentru a se răzbuna astfel pe fosta lui iubită, Farncesca Pascale (35 de ani), de care acesta s-a despărțit în luna martie și care a fost văzută sarutându-se și făcând plajă topless cu noua ei iubită, artista pop Paola Turci (55 de ani). Silvio Berlusconi a avut o relație de aproape zece ani cu Francesca Pascale, o fostă showgirl, care s-a ales în urma despărțirii cu 20 de milioane de euro, cadou de bun-rămas de la fostul iubit.

francesca pascale paola turci

Francesca Pascale și Paola Turci 

Presa din Peninsulă mai susține că deja Marta Fascina și-a tatuat inițialele noului ei partener, pe care îl cunoaște de când aceasta era angajată a clubului de fotbal AC Milan.

Se pare că Fascina este cea care l-a cucerit pe Berlusconi, după ce i-ar fi trimis acestuia mai multe scrisori de dragoste, iar contul ei de Instagram este plin de fotografii cu fostul premier italian. ”Dacă urmărește să se facă cunoscută datorită acestei relații, atunci a reușit. Ce poate vedea o femeie de 30 de ani la un bărbat de 83 de ani?”, spune unul dintre rivalii politici ai lui Berlusconi.

Cariera politică a lui Berlusconi a ajuns la final, iar acesta a căzut în dizgrație odată ce au fost făcute publice aventurile acestuia cu mai multe femei tinere, pe care le invita la sex-party-uri organziate la vila Certosa.

Născută la Napoli, Marta Fascina a absolvit Facultatea de Litere și de Filosofie la Universitatea Sapienza din Roma și a lucrat ca ofițer de presă la clubul de fotbal AC Milan, deținut la acea vreme de Silvio Berlusconi, fapt ce i-a facilitat contactul cu acesta.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle