Cum arată hainele create de stilista lui Smiley

smiley irina voinea

Irina Voinea, cunoscută drept stilista lui Smiley, dar și a altor celebrități, precum Andi Moisescu, Otravă, regizorul Iura Luncașu sau Pavel Bartoș, a lansat o colecție de streetwear pentru bărbați, intitulată Ivy Iconic.

irina voinea ivy iconic smiley

Hainele sunt create din materiale fluide, cu tăieturi asimetrice, printuri îndrăznețe și culori variate și se adresează rbaților asumați, cool și în căutarea unei alternative de zi cu zi.

irina voinea ivy iconic feli

irina voinea ivy iconic smiley

irina voinea smiley

La petrecerea de lansare a colecției au luat parte vedetele pe care le consiliază Irina, dar și prieteni și colaboratori, iar prezentarea colecției a fost una atipică – o expoziție ca într-un muzeu de artă, cu manechine vii, cu instalații de oglinzi și lumini, iar Jean Gavril și Feli su susținut un mini concert. Invitații la eveniment, Smiley, Seredinschi, Feli, Sore, Alin Gălățescu, What’s Up, Otravă, Giulia, Andi Moisescu, Pavel Bartoș au aplaudat-o pe Irina la scenă deschisă.

irina voinea feli jean gavril

Întotdeauna mi-a plăcut să creez pentru bărbați, reușesc să-i înțeleg și să le anticipez cumva dorințele, chiar dacă nu știu de fiecare dată să-mi ceară punctual o ținută anume. După experiența atâtor întâlniri în care am gândit ținute custom made, am simțit că e timpul să vin cu o propunere pentru toți bărbații care își doresc să aibă de unde alege, în afara marilor retaileri de pe piață. Așa a apărut a doua colecție, care cred că acoperă nevoile unui bărbat activ, tânăr și un pic mai îndrăzneț,” explică Irina Voinea.

irina voinea sore

irina voinea maruta

IVY ICONIC a culminat cu un shooting black & white realizat de Vali Bărbulescu, la care au luat parte Smiley, Pavel Bartoș, Andi Moisescu, Mihai Petre, Alex Petricean, Simone Tempestini, Mr Jurjak, Ciprian Marica, Virgil Ianțu și Feli (îmbrăcată în costum bărbătesc).