Cum arată fiicele lui Bruce Willis din cea de-a doua căsătorie

bruce willis fiice

Bruce Willis (65 de ani), starul filmelor de acțiune, este tatăl a cinci fete, provenite din cele două căsnicii ale sale. Bruce Willis are trei fiice adulte (Rumer, 32 de ani, Scout, 29 de ani și Tallulah, 26 de ani), a căror mamă este Demi Moore, cu care actorul a fost căsătorit timp de 13 ani, și încă doua fetițe din cea de-a doua căsnicie cu modelul Emma Heming (42 de ani), cu care este însurat de 11 ani.

Recent, actorul a publicat câteva fotografii cu noua sa familie- cu soția sa și cu cele două fetițe, Mabel (8 ani) și Evelyn (6 ani).

bruce willis fiice

Bruce Willis este un familist convins și acordă atenție în mod egal ambelor sale familii, între care își imparte timpul – în timpul caratinei, Bruce Willis s-a mutat pentru o perioadă în casa fostei sale soții din Idaho și s-a izolat alături de aceasta și de fiicele sale cele mari, în timp ce Emma și fetițele au rămas în Los Angeles.

bruce willis fiice

Emma Heming și Bruce Willis s-au căsătorit în 2009, într-o ceremonie pe plajă, la casa actorului din insulele Turks&Caicos, iar Demi Moore a luat parte la nunta lor.

Foto:  Instagram

Categorii Lifestyle