Cum arată fiica lui Melanie Griffith și a lui Antonio Banderas

melanie griffith stella banderas

Melanie Griffith (63 de ani) are doua fiice cu doi soți diferiți – dacă fiica ei cea mare, Dakota Johnson (31 de ani, al cărei tată este Don Johnson) este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, fiica ei cea mică, Stella del Carmen, al cărei tată este Antonio Banderas, este mai puțin cunoscută. Cea mai recentă apariție a Stellei în media este alături de mama sa, într-o reclamă la bijuteriile Bulgari.

Reclama mamă-fiică este prezentată în paginile revistei Vogue, iar Stella Banderas seamănă leit cu mama ei. Stella are 25 de ani și s-a născut în urma mariajului lui Melanie Griffith cu Antonio Banderas.

Melanie Griffith a divorțat de Don Johnson în 1996, dar se separase de acesta încă din 1995, după ce l-a cunoscut pe Antonio Banderas, când a jucat alături de aceasta în producția Two Much. Cei doi s-au căsătorit în 1996, iar în luna septembrie a aceluiași an s-a născut fiica lor, Stella. Melanie Griffith mai are un fiu, Alexander, în vârstă de 35 de ani, din mariajul cu Steven Bauer.

melanie griffith antonio banderas

Melanie Griffith a povestit într-un intreviu acordat în urmă cu mai mult timp că mariajul ei cu Antonio Banderas a fost mai frumos decât în povești. ”Îi iubesc pe toți cei trei foști soți ai mei, sunt foarte apropiată de ei”, a spus Melanie Griffith.

melanie griffith antonio banderas stella

Melanie Griffith și Antonio Banderas au divorțat în 2015, după 18 ani de mariaj, iar actorul a rămas implicat în viața fiicei lui. Perioada pe care am trăit-o alături de Melanie a fost minunată. Am dat tot ce am avut mai bun și am trăit momente minunate pe care nu le voi uita niciodată. Avem o fiică reușită pe care o iubim nespus și este cel mai bun lucru care a rezultat în urma relației noastre”, declara Antonio Banderas.

Stella s-a născut în Marbella, Spania și a urmat cursuri de modelling și de actorie, dar nu a avut încă un rol consistent până acum în vreun film. A apărut pe coperta unei reviste de modă și, la vârsta de 3 ani, a jucat alături de mama ei în filmul Crazy in Alabama, regizat de însuși Banderas. Recent, Stella a fondat o companie producătoare de parfumuri, Lightbound Studio.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle