Cum arată conacul în stil mediteranean deținut de Kristen Stewart în Los Angeles

kristen stewart casa

Kirsten Stewart, cea mai noua interpretă a rolului Prințesei Diana din producția ”Spencer”, a cheltuit recent 6 milioane de dolari pe o vilă în stil mediteranean în Los Feliz, Los Angeles.

Kristen Stewart (30 de ani) mai deține o proprietate în Malibu, în valoare de 9,5 milioane de dolari, iar pe cea mai nouă achiziție, construită în 1927, a cheltuit 6 milioane de dolari. Noua ei casă a fost cumpărată de la o altă vedetă, protagonistul serialului ER, Anthony Edwards.

kristen stewart casa

kristen stewart casa

Conacul în stil colonial spaniol are patru dormitoare și cinci băi și este amplasat într-o zona exclusivistă, ferită de ochii curioșilor prin garduri vii, luxuriante. Casa este decorată cu multe elemente stilistice mediteraneene, iar unele sunt de inspirație gotică, cu mult lemn și este foarte luminoasă. Parterul dispune de un hol mare, de o bucătărie cu spațiu de luat masa, cu terasă, de un living cu șemineu, de o cameră de serviciu și de încă un salon.

kristen stewart casa

kristen stewart casa

Cele patru dormitoare sunt amplasate la etaj, iar dormitorul matrimonial este amenajat în stilul unui apartament, cu salon și baie cu cadă și duș. Cel de-al doilea dormitor dispune, de asemenea, de baie proprie, iar celalate două împart baia.

Proprietatea cumpărată de Kirsten Stewart mai are și un garaj pentru două mașini, iar desupra acestuia este amenajat un spațiu de locuit.

kristen stewart casa

Casei nu putea să-i lipsească grădina cu vegetație luxuriantă și piscina cu apă sărată, un spa și curtea amenajată de un peisagist.

Kristen Stewart joacă în cea mai nouă ecranizare despre viața Prințesei Diana, intitulată ”Spencer”, iar imaginea promoțională lansată de studiouri arată asemănarea izbitoare dintre Kristen și Prințesa Inimilor.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle